FOLLOW US: facebook twitter

Το επόμενο Σάββατο η 4η Λευκή Νύχτα στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 06-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Κεντρική συναυλία με «Passepartout»

                                                                                           
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας για την διοργάνωση της 4ης Λευκής Νύχτας στην Αμαλιάδα που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 13 Αυγούστου.

Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου έχουν προγραμματίσει χάπενιγκ και μουσικές για όλη τη βραδιά στο κέντρο της πόλης και μάλιστα για πρώτη φορά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του προέδρου του ΔΣ Φώτη Νικολόπουλου δε θα υπάρξει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους εμπόρους- μέλη για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Σε σχετική επιστολή που απέστειλε ο κ. Νικολόπουλος στα μέλη επισημαίνει: «Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος. Συγκεκριμένα: α) Δημιουργική απασχόληση για τους μικρούς και όχι μόνο φίλους μας στην πλατεία Αγίου Αθανασίου (θα ξεκινήσει στις 20:00), β) Μουσική κάλυψη των δρόμων της πόλης καθ’ολη την διάρκεια της βραδιάς. Γ) Και βέβαια την πραγματοποίηση της κεντρικής μας συναυλίας από το συγκρότημα «Passepartout».Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 23:00.Για πρώτη φορά, με απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου, δεν θα υπάρχει κόστος συμμετοχής των καταστημάτων.Για τις διαφημίσεις – χορηγίες ,οι οποίες βοηθούν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, θα σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα τις επόμενες μέρες !

Υγ: Όσοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν δράσεις πέραν του προγράμματος του Συλλόγου παρακαλούνται να μας ενημερώσουν μέχρι την Παρασκευή 05 – 08 – 2022. Προσοχή οι εκδηλώσεις αυτές θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως τις 23:00 όπου θα ξεκινήσει η κεντρική συναυλία».



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος