FOLLOW US: facebook twitter

«Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα μείνει αναπάντητο»

Ημερομηνία: 17-03-2023 | Συντάκτης:

Δυναμική απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στην πόλη της Αμαλιάδας χθες από το Εργατικό Κέντρο, σωματεία και μαθητές

Δυναμική παρουσία είχε στην χθεσινή πανελλαδική απεργία και η πόλη της Αμαλιάδας όπου εργαζόμενοι,σωματεία, πολίτες και μαθητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου.

Έτσι, στις 9.30 το πρωι πραγματοποίηθηκε απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το έγκλημα των Τεμπών στην πλατεία Αγίου Αθανασίου όπου έγιναν και σχετικές ομιλίες. Όπως τονίστηκε δεν υπάρχει καμία ανοχή και καμία συγκάλυψη στο έγκλημα. Το Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας κατήγγειλε την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας που διαχρονικά υπηρέτησαν όλες οι κυβερνήσεις και ανέδειξε ότι ΤΩΡΑ είναι ώρα για αγώνα για να μην συγκαλυφθεί το προδιαγεγραμμένο έγκλημα για το οποίο οι ευθύνες κυβέρνησης και εργοδοσίας δεν μπορούν και δεν πρέπει να ξεχαστούν.

Ιδαίτερη αναφορά έγινε στον συμπολίτη τους Γιώργο Κουτσούμπα τον Αμαλιαδίτη μηχανοδηγό της αμαξοστοιχίας που όπως ανάφεραν και αυτός με τη ζωή του τις εγκληματικές ευθύνες κράτους και εργοδοσίας.

Στην συνέχεια με πανό και βασικό σύνθημα «στο έγκλημα αυτό καμία ανοχή, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia