FOLLOW US: facebook twitter

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου στο Δήμαρχο Πύργου: Ζητούν ισότιμη αντιμετώπιση για τις πινακίδες

Ημερομηνία: 15-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τη δυσαρέσκεια τους, όσον αφορά την άνιση μεταχείριση των ιατρών, στο θέμα της απομάκρυνσης των πινακίδων, εξέφρασαν για ακόμα μια φορά στο Δήμαρχο Πύργου, ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου κ.κ. Νίκος Κατσαρός και Χρήστος Γιαννικούλης αντίστοιχα.

Όπως είπαν, η καταγραφή στις πινακίδες δεν έχει ολοκληρωθεί σε ολόκληρη την πόλη και εξακολουθεί να τίθεται θέμα ανισότιμης μεταχείρισης από τη δημοτική αρχή μεταξύ ιατρών που βρίσκονται στο κέντρο και έχουν συμμορφωθεί με το νόμο και ιατρών που λειτουργούν τα ιατρεία τους εκτός κέντρου. «Η δημοτική αρχή πρέπει να κάνει κάτι για να νιώσουμε ισότιμοι πολίτες. Δεν ζητάμε να παρανομήσει αλλά για εμάς που είμαστε στο κέντρο, είναι ζωτικό θέμα. Μπορούμε λοιπόν να στείλουμε ένα αίτημα με την συνυπογραφή του δημάρχου στο Υπουργείο, ο υπεύθυνος όμως για την εφαρμογή του Νόμου είναι η δημοτική αρχή» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Νίκος Κατσαρός.

Ο Δήμαρχος, επισήμανε ότι απαιτείται μια τροπολογία ώστε ο Νόμος να γίνει πιο σαφής και δίκαιος και θα συνεργαστεί με το Σύλλογο προς αυτή την κατεύθυνση.

Επιπλέον, τόνισε ότι η δημοτική αρχή είναι πρόθυμη να συνεισφέρει στην πράξει με όλες τις δυνατότητες που έχει στο Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο που θα διοργανώσει ο Ιατρικός Σύλλογος στην περιοχή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος