FOLLOW US: facebook twitter

Δημοπρατείται η επισκευή του Κολυμβητηρίου στον Πύργο: Στόχος να είναι έτοιμο το Σεπτέμβριο του 2019

Ημερομηνία: 15-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Δημοπρατείται στις 18 Φεβρουαρίου 2019 το έργο επισκευής του Κολυμβητηρίου στον Πύργο καθώς χθες ο Δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής υπέγραψε την περίληψη διακήρυξης του διαγωνισμού. Όπως είπε, παρουσία του αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών Ανδρέα Σκαρτσιάρη και του αναπλ. Προϊσταμένου του τμήματος Η/Μ και Εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος Γεωργίου Ράλλη, πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό για την πόλη, προϋπολογισμού 257.000 ευρώ το οποίο βάσει των χρονοδιαγραμμάτων, θα περαιωθεί σε πέντε μήνες από την έναρξη των εργασιών.

“Αρχές Νοεμβρίου 2018 μαζί με τον αντιδήμαρχο και υπηρεσιακούς παράγοντες στο υπουργείο Αθλητισμού υπογράψαμε προγραμματική σύμβαση που αφορούσε το δημοτικό κολυμβητήριο. Στη συνέχεια, το Δεκέμβριο του ΄18 ψηφίσαμε τους όρους της διακήρυξης στο δημοτικό συμβούλιο. Σήμερα (σ.σ. χθες), υπογράψαμε την περίληψηδιακήρυξης του διαγωνισμού που θα δημοπρατηθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2019. Έχειπροϋπολογισμό 257.000 ευρώ και έχει μεριμνήσει και ο κ. αντιδήμαρχος και η τεχνική υπηρεσία να έρθει και ένας συμπληρωματικός διαγωνισμός 150.000 ευρώ που θα χρειαστεί για την ολοκλήρωση αυτού του έργου, το οποίο η τοπική κοινωνία έχει αξιολογήσει ως σοβαρότατο για τη νεολαία” είπε ο κ. Λιατσής και πρόσθεσε ότι είναι ένα έργο που εδώ και δέκα χρόνια βασανίζει την τοπική κοινωνία, και στέλνει τα παιδιά εκτός Πύργου.

Ο κ. Σκαρτσιάρης από την πλευρά του επισήμανε ότι πρόκειται για προσπάθειες 2-3 ετών που φτάνουν στο τέλος τους, τονίζοντας ότι τον Απρίλιο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα υπάρχει μειοδότης οπότε πέντε μήνες μετά το έργο θα παραδοθεί προς χρήση. “Ότι χρειαστεί θα δοθεί για να γίνει το κολυμβητήριο που τόσο ανάγκη έχει η πόλη”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος