FOLLOW US: facebook twitter

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ του Δήμου Πηνειού

Ημερομηνία: 27-04-2023 | Συντάκτης:

Με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανοίγουν την αυλαία τους τα ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ του Δήμου Πηνειού στις 17 Μαΐου και τα οποία θα διαρκέσουν δέκα ημέρες.

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος και ο διευθυντής του Γραφείου του κ. Γιώργος Καραστέργιος είχαν συνάντηση με τον κ. Κώστα Γιαννόπουλο πρόεδρο του ΔΣ του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και του απηύθυναν πρόσκληση συμμετοχής στην κορυφαία γιορτή της Ηλείας. Ο κ. Γιαννόπουλος αποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση και ευχαρίστησε τον κ. Μαρίνο και τον κ. Καραστέργιο για την πρωτοβουλία.

Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Πηνειού έκανε το εξής σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο f/b: «Το χαμόγελο του παιδιού και οι δράσεις του, ανοίγουν την αυλαία των ανθεστηρίων του Δήμου μας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλο για τη φιλοξενία και την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας!»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ως γνωστόν,  είναι εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ιδρύθηκε το 1995 με επιθυμία του 10χρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου και λειτουργεί στην Ελλάδα, με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους.

Για τα ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ του Δήμου Πηνειού τις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος