FOLLOW US: facebook twitter

Νίκος Κοροβέσης: Πρωτομαγιά στα Μακρίσια

Ημερομηνία: 27-04-2023 | Συντάκτης:

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρισίων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Νίκου Κοροβέση Πρωτομαγιάτικο γλέντι στο ξωκλήσι του Άι Γιάννη Μακρισίων

 Ολοήμερο Πρωτομαγιάτικο γλέντι, καλωσορίζοντας την άνοιξη στον ειδυλλιακό πευκόφυτο χώρο στο ξωκλήσι του Αι- Γιάννη Μακρισίων, διοργανώνει ανήμερα Πρωτομαγιά, την Δευτέρα 1/5 στις 12 το μεσημέρι, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακρισίων με την υποστήριξη του τομέα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με ζωντανή ορχήστρα, πλούσια εδέσματα και πολύ χορό.

Ο Κώστας Τσαρούχας, η Μαρία Δημάκου και ο Δημήτρης Χασομέρης με την ορχήστρα τους και τα τραγούδια τους, θα δώσουν το μουσικό στίγμα της ημέρας σε ένα τρικούβερτο γλέντι για όλον τον κόσμο που θα έρθει στο ξωκλήσι του Αι- Γιάννη για να διασκεδάσει και να περάσει μια όμορφη μέρα Πρωτομαγιάς. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους Ηλείους να έρθουν να περάσουν μια ξεχωριστή Πρωτομαγιά στο γνώριμο ξωκλήσι του Αι- Γιάννη Μακρισίων.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει να στηρίζει τις δράσεις των τοπικών συλλόγων, στηρίζοντας στην ουσία τα τοπικά ήθη και έθιμα της περιοχής μας, γιατί και αυτά, τα παραδοσιακά γλέντια και εθιμικά πανηγύρια της Ηλείας, είναι κομμάτι του πολιτισμού μας που οφείλουμε να κρατήσουμε ζωντανό. Ευχόμαστε καλή διασκέδαση σε όλον τον κόσμο που θα μας τιμήσει με την παρουσία του στην όμορφη αυτή εκδήλωση που με πολύ μεράκι και αγάπη διοργανώνει με την στήριξη μας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακρισίων με τον οποίο έχουμε μια άριστη συνεργασία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος