FOLLOW US: facebook twitter

Την Κυριακή το φιλικό παλαιμάχων Θύελλας-Πέλοπα, για την ενίσχυση του Κώστα Μάντεση

Ημερομηνία: 17-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεθαύριο, Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι, στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας, θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας παλαίμαχων μεταξύ των ομάδων της Θύελλας Καταραχίου Πύργου και του Πέλοπα Πύργου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Θύελλας, Κώστα Μάντεση και της οικογένειάς του, στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της οικίας τους, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς πρόσφατα από πυρκαγιά.

Μια αξιέπαινη κίνηση από πλευράς των δύο πυργιώτικων σωματείων που εδρεύουν στο Ενωσιακό, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του Κώστα Μάντεση. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων καλούν τους φιλάθλους του Πύργου και όχι μόνο, να στηρίξουν την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του Κώστα Μάντεση, με την παρουσία τους στο γήπεδο και την αγορά εισιτηρίων, τα οποία κοστίζουν μόλις 1 ευρώ έκαστο.

Να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα, την Κυριακή, στις 3.45μ.μ. στο Ενωσιακό, θα διεξαχθεί και το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων για την 24η αγωνιστική της Α1 PLAYSPORTS.

*Για πληροφορίες για τον φιλανθρωπικό αγώνα και την διάθεση εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα:

*6976998062 (Φάμελος Βασίλης – Θύελλα)

*6976682959 (Μπουλούτας Νίκος – Πέλοπας)

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος