FOLLOW US: facebook twitter

Την Κρέστενα επισκέφτηκε την Μ. Τετάρτη ο βουλευτής Ηλείας Ανδρ. Νικολακόπουλος

Ημερομηνία: 12-04-2023 | Συντάκτης:

Πολλαπλές παρεμβάσεις με θετικά αποτελέσματα

Είχε συνάντηση με το δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Σ. Μπαλιούκο, ο οποίος τον ευχαρίστησε για τη στήριξή του στο δήμο και τους κατοίκους

Την Κρέστενα επισκέφτηκε το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης ο βουλευτής Ηλείας Ανδρ. Νικολακόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε με το δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκο, καθώς επίσης και με τοπικούς φορείς και κατοίκους της περιοχής.

Στη συνάντηση που είχε ο κ. Νικολακόπουλος με τον δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ο κ. Μπαλιούκος τον ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά για τη σημαντική βοήθεια που προσέφερε στο δήμο, όσον αφορά την έγκριση χρηματοδοτήσεων που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Αποκορύφωμα των συνεχών προσπαθειών του βουλευτή Ηλείας, σε διαρκή συνεργασία με το δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ήταν η έγκριση ποσού ύψους 2.150.000 ευρώ  από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για την υλοποίηση σημαντικών έργων στην αγροτική οδοποιία του δήμου.

Παράλληλα καθοριστικής σημασίας ήταν η παρέμβαση του Ηλείου πολιτικού για την σημαντική αύξηση του ποσού που είχε κατανεμηθεί στην ΑΝΟΛ Α.Ε. για το τοπικό πρόγραμμα Leader, το οποίο προσφέρει οικονομική τόνωση σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες σε ολόκληρο το Νομό Ηλείας.

Ο κ. Νικολακόπουλος εξάλλου επεσήμανε ότι η στήριξή του θα είναι διαρκής προς το δήμο και όλη της περιοχή, για την υλοποίηση αναπτυξιακών πρωτοβουλιών αλλά και την επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους.

Συναντήσεις επίσης είχε ο βουλευτής Ηλείας με τους εργαζόμενους του δήμου, τοπικούς φορείς και πολλούς κατοίκους των Κρεστένων, στους οποίους ευχήθηκε χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση ενόψει του Πάσχα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος