FOLLOW US: facebook twitter

Τιμητικές βραβεύσεις στην κοπή πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας

Ημερομηνία: 31-01-2023 | Συντάκτης:

Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας βράβευσαν συναδέλφους τους ιατρούς που συνταξιοδοτήθηκαν αλλά και που έφυγαν από την ζωή, στη διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, που πραγματοποιήθηκε, στον φιλόξενο χώρο του εστιατορίου «Αίγλη» ανταλλάσσοντας παράλληλα ευχές για μια δημιουργική χρονιά με υγεία.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Αθανάσιος ευχόμενος σε όλους δύναμη και υγεία και στη συνέχεια έγινε η απονομή τιμητικών πλακετών στις οικογένειες τριών εν ενεργεία ιατρών, μελών του Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας που έφυγαν από τη ζωή. Του Αλέξη Κόρδα, οφθαλμίατρου, του Θάνου Γιαννόπουλου, Ουρολόγου (Νοσοκομείου Πύργου) και του Κωνσταντίνου Σταθόπουλου, Παθολόγου (Κρέστενα).

Ακολούθησε η βράβευση πέντε ιατρών που συνταξιοδοτήθηκαν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα της κ. Γεωργίας Χήνου Γεωργακοπούλου, Δερματολόγου- Αφροδισιολόγου, του κ. Ιωάννη Κρέσπη, Παθολόγου του Νοσοκομείου Κρεστένων, του κ. Γεράσιμου Ρούμπη, Ορθοπεδικού του Νοσοκομείου Πύργου, του κ. ΚαραϊνΧαϊιντέρ, Νευροχειρουργού της π. κλινικής Ιπποκράτης αλλά και του Δημήτριου Κωνσταντινίδη, Καρδιολόγου και επιστημονικού Δ/ντή της π. κλινικής Ιπποκράτης.

Τυχερός του φλουριού ήταν ο ακτινολόγος του Νοσοκομείου Πύργου κ. Τάσος Παπαδημητρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος