FOLLOW US: facebook twitter

Τίμησαν πυροσβέστες και δημοσιογράφους στον ετήσιο αποκριάτικο χορό της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ηλείας

Ημερομηνία: 03-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Oι στενοί δεσμοί της κοινωνίας με την Πυροσβεστική αναδείχθηκαν για μία ακόμα φορά στον ετήσιο αποκριάτικο χορό της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ηλείας, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Rifugio στο Στρέφι Αρχαίας Ολυμπίας, παρουσία πλήθους πολιτών και εκπροσώπων της κεντρικής και αυτοδιοικητικής εξουσίας, αλλά και ανώτατων αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Σωτήρης Παπαηλιού, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη βροντερή παρουσία σε κάθε πρωτοβουλία, υπογραμμίζοντας τους στενούς δεσμούς της Πυροσβεστικής με την κοινωνία και τη διαρκή προσφορά του Σώματος προς τους συμπολίτες. Ακολούθησε η βράβευση του πυροσβέστη Δήμου Αγγελόπουλου, ο οποίος βρήκε πορτοφόλι με χρήματα και κινητό τηλέφωνο στον δρόμο και τα παρέδωσε στην Αστυνομία, καθώς και του βετεράνου πυροσβέστη Πέτρο Χριστόπουλο για την πολυετή προσφορά του.

Παρών ήταν και ο υπαρχηγός του Σώματος, Αλέξης Ράπανος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Αρχηγού Στέφανου Κολοκούρη και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη φετινή αντιπυρική περίοδο, τονίζοντας ότι έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την Ηλεία.

«Με συνδέει σχέση 30 ετών με την Ηλεία, διότι είναι η σύζυγός μου από εδώ και έχω υπηρετήσει ως αποσπασμένος. Η Ηλεία με την ενίσχυση που θα έχει και με τους εποχικούς, δε θα έχει κανένα πρόβλημα και πιστεύω ότι όλα  θα πάνε καλά», τόνισε.

Ο Υποστράτηγος Γιάννης Πετρούτσος εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την επιστροφή του και δήλωσε: «Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Είμαι υπερήφανος που είμαι ανάμεσα σε φίλους, σε αδέρφια. Είμαστε πάλι εδώ στις επάλξεις και πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Ο βουλευτής Ηλείας, Δ. Καλαματιανός στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους πυροσβέστες για τη μαχητικότητά τους και το αίσθημα ασφάλειας που παρέχουν στους συμπολίτες τους. Ακολούθησε η βράβευση των δημοσιογράφων των τοπικών ΜΜΕ και η βραδιά ολοκληρώθηκε με παραδοσιακούς χορούς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος