FOLLOW US: facebook twitter

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύργου έκοψε την πίτα του – Με γλέντι ξόρκισαν το «κακό» της πιο «φτωχής» από θηράματα κυνηγετικής χρονιάς!

Ημερομηνία: 03-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Σε ένα μεγάλο  γλέντι, όπως κάθε χρόνο, εξελίχθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου την Κυριακή το πρωί, που συνδυάστηκε  με τη λήξη της κυνηγετικής περιόδου που έκλεισε στις 29 Φεβρουαρίου, όχι όμως και τόσο αίσια από άποψη θηραμάτων.

Στα γραφεία του Συλλόγου πολλοί κυνηγοί  μέλη και φίλοι του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου, πρόεδροι άλλων Κυνηγετικών Συλλόγων της Ηλείας παρόντος και του Δασάρχη Πύργου Παναγιώτη Λάττα, συγκεντρώθηκαν από το πρωί με καλή διάθεση και γιόρτασαν την λήξη της κυνηγετικής χρονιάς κόβοντας αρχικά την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.  Ο πρόεδρος  κ. Γιάννης Αντωνόπουλος αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους του, τους εντός και εκτός Ηλείας  και λάτρεις του κυνηγιού που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου και τους τίμησαν με την παρουσία τους και τόνισε ότι « Άλλη μια κυνηγετική χρονιά τελείωσε το Σάββατο και κατά γενική ομολογία των συναδέλφων κυνηγών, μια από τις πιο φτωχές σε θηράματα των τελευταίων ετών.

Όμως ο κυνηγός είναι από την φύση του αισιόδοξος και πιστεύει πως θα έρθουν καλύτερες μέρες! Κι επειδή πρέπει πάντα να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις με αισιοδοξία, χαιρετίζουμε στην σημερινή μας εκδήλωση την χρονιά για να ξορκίσουμε το «κακό» με μουσική, ψήσιμο, κρασί και κέφι!!! Και του χρόνου με υγεία και ΕΙΡΗΝΗ για όλο τον κόσμο!»

Στην συνέχεια έκοψε μαζί με τα μέλη του ΔΣ την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου ενώ ο τυχερός του φλουριού κέρδισε ως δώρο μια καραμπίνα που συνοδεύτηκε από ευχές για καλά κυνήγια την επόμενη σεζόν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, περπατάει, στέκεται, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Εν τω μεταξύ οι ψησταριές είχαν ήδη «ανάψει» όπου έψησαν πλούσια εδέσματα αλλά και κυνήγια – κυρίως τσίχλες- που προσέφεραν αρκετοί από τους πιο «τυχερούς» κυνηγούς της φετινής χρονιάς.  Φυσικά οι κυνηγοί ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Αύγουστο, που θα ξεκινήσει και πάλι το κυνήγι, δηλώνοντας έτοιμοι, να ασκήσουν και τη νέα σεζόν το αγαπημένο τους χόμπι και ευχόμενοι να υπάρχουν περισσότερα θηράματα. Βασικός γνώμονας σε όλα αυτά, είναι η αγάπη στη φύση και στο θήραμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος