FOLLOW US: facebook twitter

Τηλεδιάσκεψη για την απεργία-αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π. Ε. Πύργου-Ολυμπίας

Ημερομηνία: 19-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Ο Σύλλογος Π.Ε. Δήμων Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας στο πλαίσιο των δράσεων για την υλοποίηση της απόφασης της απεργίας – αποχής από τις διαδικασίες της Υ.Α. «Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο», όπως αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και του Συλλόγου διοργανώνει ενημερωτική τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα στις 18.30 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Zoom.  

Στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετέχουν εκ μέρους του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. οι:

  • Γιώργος Τρούλης – Αντιπρόεδρος
  • Μάνος Ανδρουλάκης – Ταμίας / Υπεύθυνος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
  • Σπύρος Μαρίνης – Μέλος

οι οποίοι θα δώσουν περαιτέρω διευκρινίσεις, ώστε να υπάρχει έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση για το περιεχόμενο των νομοθετημάτων και τις επιδιώξεις της κυβέρνησης, σχετικά με την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων.

Επειδή το πρόγραμμα των συμμετεχόντων εισηγητών είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο και ο χρόνος δικτυακής παρουσίας τους στην Τηλεδιάσκεψη θα είναι εξαιρετικά περιορισμένος, το ΔΣ του Συλλόγου, παρακαλεί για την αποστολή των ερωτημάτων από τους εκπαιδευτικούς σχετικά με το θέμα, στο email του συλλόγου, προκειμένου να τα κατηγοριοποιήσουν και να απαντηθούν από τα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. την ημέρα της τηλεδιάσκεψης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος