FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργος F.C.: Ανακοίνωσε Μπέριο

Ημερομηνία: 09-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φωτογραφία: Βαγγέλης Δημητρόπουλος

Δεν συνεχίζει ο Λεονάρντο Αγκόλλι

Την απόκτηση του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού, Θοδωρή Μπέριου, ανακοίνωσε η Θύελλα Πύργος F.C.. Ο Μπέριος είναι η τέταρτη μεταγραφή για τους «κυανόλευκους» καθώς είχαν προηγηθεί οι Λαθύρης, Μπίσα και Λιόσης και αποτελεί άλλη μια σπουδαία προσθήκη για την ομάδα του Πύργου, με παίκτη εθνικών κατηγοριών. Μάλιστα, ο Μπέριος έχει παίξει 6 χρόνια στην Α΄ Εθνική με τον ΠΑΣ Γιάννενα ενώ έχει και διεθνή καριέρα, σε Τσεχία, Ουγγαρία και Κύπρο. Την περασμένη έπαιξε στον Ξενοφώντα και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας.

Η ανακοίνωση της Θύελλας

«Η Θύελλα Πύργος F.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τέταρτη μεταγραφή της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. Ο Θοδωρής Μπέριος συμφώνησε να φορά τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα σεζόν.

Ο Θοδωρής Μπέριος έχει γεννηθεί στις 21/3/1989 και είναι από την Ζαχάρω, όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο. Είναι από τους Ηλείους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει πολλά χρόνια στην ανώτερη επαγγελματική κατηγορία. Στον ΠΑΣ Γιάννενα της Α΄ Εθνικής ήταν 6 χρόνια (από το 2012 έως το 2018), ενώ πριν πάει στον ΠΑΣ Γιάννενα, έπαιξε στην Β΄ Εθνική με τον Ιωνικό, την Ηλιούπολη, τον Βύζαντα Μεγάρων και τον Εθνικό Αστέρα.  Στην Α΄ Εθνική έχει παίξει και σε Τσεχία (στην F.K. Caslav το 2012), Ουγγαρία (στην Kisvárda FC το 2018) και Κύπρο (σε Νέα Σαλαμίνα και Ερμή Αραδίππου την διετία 2020-2022). Επίσης έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Σαρωνικό, Θήβα, Καλαμάτα (Super League 2) και Αλμυρό Γαζίου, πάντα σε εθνικές κατηγορίες, ενώ έχει περισσότερες από 280 συμμετοχές στις δύο μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες! Την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Α.Ο. Ξενοφών και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας από την ομάδα της Κρέστενας.

Θοδωρή, καλώς ήρθες στην Θύελλα Πύργος F.C., σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τη φανέλα της ομάδας μας».

Δεν συνεχίζει ο Αγκόλλι

Ο Λεονάρντο Αγκόλλι δεν συνεχίζει τελικά στη Θύελλα. O 24χρονος πολύ καλός μέσος έπαιξε δύο χρόνια στη Θύελλα και ήταν από τους παίκτες που είχαν ξεχωρίσει. Η ανακοίνωση αποχώρησής του είναι η εξής: «Αποχωρώντας από την ομάδα της Θύελλας Πύργου θα ήθελα να ευχαριστήσω με την σειρά μου την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο αλλά πάνω απ’ όλα τους συμπαίκτες που είχα τα τελευταία αυτά 2 χρόνια, με τους οποίους συνεργαστήκαμε άψογα και καταφέραμε να κάνουμε την ομάδα αυτή πρωταγωνίστρια στο ηλειακό ποδόσφαιρο! Εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες στην καινούρια χρονιά».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia