FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Καταραχίου: Σε κλίμα ευφορίας η κοπή της πίτας

Ημερομηνία: 10-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Κοινωνία, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το βράδυ της Τετάρτης στην ταβέρνα «Το σόι μου μέσα», στον Πύργο, η Θύελλα Καταραχίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και χαρούμενο, ύστερα από την πολύ καλή πορεία της ομάδας τρεις μήνες τώρα, όπου στα τελευταία 10 ματς έχει μόλις μία ήττα (5 νίκες-4 ισοπαλίες).

Την πίτα έκοψαν ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Φάμελος, μαζί με τον αντιπρόεδρο Σπύρο Μπλάθρα, το τεχνικό τιμ Αλεξανδρόπουλο-Αθανασόπουλο, τους τρεις αρχηγούς, Δεσύλλα, Κολόκα και Καλαμαρά και τον Γιάννη Αργυρόπουλο, αντιδήμαρχο Πύργου στον τομέα του αθλητισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο φλουριά της πίτας, που αντιστοιχούσαν σε 50 ευρώ έκαστο, έτυχαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας Ηρακλή Αθανασόπουλο και Τάσο Μπλάθρα, οι οποίοι- προς τιμήν τους- δώρισαν το χρηματικό ποσό στους δύο Αφρικανούς (από την Ζιμπάμπουε) παίκτες της ομάδας, Στιβ Κόντο και Σέζαρ Τσιρικβάβο, που έφυγαν από την πατρίδα τους για να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη (ποδοσφαιρική και όχι μόνο) στην Ελλάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος