FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Ντέρμπι από τα παλιά στα Λεχαινά-Αμφίρροπα ματς σε Σκουροχώρι, Καλλίκωμο, Γούμερο

Ημερομηνία: 10-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

17η αγωνιστική την Κυριακή στην Α1 PLAYSPORTS και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξανά αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις. Ξεκινώντας από τους πρώτους στην βαθμολογία, ο ΠΑΟ Βάρδας πάει στα Λεχαινά να παίξει με τον ιστορικό Ηλειακό, σε ένα ματς που φέρνει μνήμες από τα παλιά, όταν οι δύο ομάδες κοντράρονταν στην άλλοτε Δ΄ Εθνική. Ο ΠΑΟΒ θέλει τη νίκη για να διατηρήσει το +3 από τον Αστέρα, δύο αγωνιστικές πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση στην Αμαλιάδα, και ο Ηλειακός ψάχνει βαθμούς για να μείνει σε απόσταση ασφαλείας από την ζώνη των πλέι-άουτ (είναι στο +5 αυτή τη στιγμή).

Ο δεύτερος Αστέρας φιλοξενεί την Νίκη Τραγανού, σε άλλο ένα παιχνίδι με προϊστορία, αλλά με βίους αντίθετους φέτος. Ο μεν Αστέρας διεκδικεί τον τίτλο στην Α1 και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, η δε Νίκη μάχεται-αναπάντεχα-για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο τρίτος Ηλειακός Βαρθολομιού είναι τέσσερα ματς χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες-2 ήττες) και περιμένει τον Πέλοπα Πύργου που δεν λέει να ορθοποδήσει (10 ματς χωρίς νίκη, αλλά με έξι ισοπαλίες σε αυτούς τους αγώνες), παρά την αλλαγή προπονητή (ο Νίκος Αντωνόπουλος είναι στον πάγκο).

Η Δόξα Ν. Μανωλάδας, η οποία με τον Μιχάλη Παπουτσή στον πάγκο έχει γίνει μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα (7 ματς αήττητη, με 3 νίκες και 4 ισοπαλίες), φιλοξενεί τον μαχητικό Α.Ο. Μακρισίων του Τάσου Γκότση, που παλεύει κάθε ματς, όσο δύσκολο κι αν είναι.

Στο Σκουροχώρι, ο Λ. Αστέρας (5 ματς χωρίς νίκη) δίνει ματς με χαρακτήρα “τελικού” απέναντι στην φιλότιμη Δάφνη, που δεν παρατά κανένα παιχνίδι στη μάχη της παραμονής (2 νίκες-1 ισοπαλία στα τελευταία τρία).

Στο Καλλίκωμο, ο Ξενοφών που προέρχεται από καλή εμφάνιση, που όμως δεν μετουσιώθηκε σε τρίποντο με αντίπαλο τον Πέλοπα, περιμένει τον σταθερά 4ο Ολυμπιακό Σαβαλίων, που είναι ικανός για όλα όπως μας έδειξε κόντρα στον Αλφειό (από 0-3 ισοφάρισε 3-3!).

Τέλος, η πληγωμένη από την μεγάλη σε έκταση ήττα στην Βάρδα, Ολυμπιάδα Γουμέρου, θα ψάξει να «δώσει απαντήσεις» στο εντός έδρας ματς με τον Αλφειό, που είναι κι αυτός ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο!

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής
Κυριακή 12/2-Ώρα 3.30μ.μ.

Ηλειακός Λ.-ΠΑΟ Βάρδας
Αστέρας- Νίκη Τρ.
Ηλειακός Β.-Πέλοπας
Δόξα Ν.Μ.-Α.Ο. Μακρισίων
Λ. Αστέρας-Δάφνη
Ξενοφών-Ολυμπιακός Σ.
Ολυμπιάδα-Αλφειός
Θύελλα-Κένταυρος Σ. 3-0 α.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος