FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Καταραχίου: Μεγάλη μεταγραφή Κολόκα!

Ημερομηνία: 02-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι «Γενναίοι» συμφώνησαν με τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Γιάννης Κολόκας είναι η νέα μεγάλη μεταγραφή της Θύελλας Καταραχίου, και η σπουδαιότερη στην πρόσφατη (και όχι μόνο) ιστορία της ομάδας. Ο πολύπειρος Πυργιώτης κεντρικός αμυντικός με τις πάρα πολλές συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες από την Α΄ Εθνική έως την πρώην Δ΄ Εθνική (περισσότερες από 260) συμφώνησε με την φιλόδοξη φέτος Θύελλα, η οποία δίνει συνέχεια στις δυνατές μεταγραφές, μετά τους Μπάρκα, Δ. Νικολόπουλο, Κιάμο.

Ο Κολόκας στα 37 του χρόνια και προερχόμενος από μια εξαιρετική σεζόν με τον Πανηλειακό, με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής Ηλείας και πήρε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, έρχεται να ενισχύσει όσο κανείς άλλος τα μετόπισθεν της Θύελλας με την εμπειρία του και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του, τη δύναμη και το πάθος του. Μια πολύ μεγάλη προσθήκη για την ομάδα του Νίκου Αλεξανδρόπουλου, με έναν παίκτη-ηγέτη αλλά και «βιονικό», καθώς στα 23 χρόνια τώρα που παίζει ποδόσφαιρο (από 14 ετών) έχει μόνο γεμάτες σεζόν μακριά από σοβαρούς τραυματισμούς, δείγμα του επαγγελματισμού του αλλά και της γερής κράσης του.

Ο Γιάννης Κολόκας για 18 χρόνια έπαιζε σε επαγγελματικό επίπεδο, τα 11 στον Πανηλειακό στην Β΄ και Α΄ Εθνική (έκανε ντεμπούτο στις επαγγελματικές κατηγορίες το 2004 σε ηλικία 18 ετών, με προπονητή τον Θοδωρή Βαγγόπουλο, στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό) και τα υπόλοιπα 7 χρόνια σε ομάδες όπως ο Εθνικός Αστέρας (Β΄ Εθνική), η Ερμιονίδα (Γ΄ και Β΄ Εθνική), ο Παναγιάλειος (Β΄ Εθνική), ο Εργοτέλης και ο Πανελευσινιακός (Β΄ Εθνική), πριν επιστρέψει το 2017 στον Πανηλειακό στην Γ΄ Εθνική. Εν συνεχεία πήγε για δύο σεζόν στον Ξενοφώντα Κρεστένων, με τον οποίο πήρε το νταμπλ στην Ηλεία τη σεζόν 2018-2019 και το 2020 επέστρεψε στον Πανηλειακό όπου ήταν αρχηγός και την περασμένη σεζόν συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να πάρει την άνοδο και να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.

Μια ιδιαιτέρως αξιόλογη καριέρα για τον Γιάννη Κολόκα, που θα ηγηθεί της Θύελλας και θα προσπαθήσει να την οδηγήσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Η Διοίκηση των «κυανόλευκων» κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να δυναμώσει η ομάδα και θα ακολουθήσουν άλλες τέσσερις-πέντε πολύ καλές προσθήκες, με την Θύελλα να βάζει για τα καλά πλώρη για ψηλά με βάση το ρόστερ της.  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος