FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Καταραχίου: Δυνατές ανανεώσεις και μεγάλες μεταγραφές

Ημερομηνία: 15-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Συνεχίζει με Αλεξανδρόπουλο-Αθανασόπουλο στον πάγκο-Ανανέωσαν Κουρλός, Κιάμος, Καρακατσάνης-Παίρνει πρωτοκλασάτους Ηλείους παίκτες

Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]


Η Θύελλα Καταραχίου ξεκίνησε ήδη να σχεδιάζει τη νέα σεζόν και συνεχίζει στον πάγκο με τον επιτυχημένο Νίκο Αλεξανδρόπουλο, o οποίος κατάφερε από το μηδέν φέτος να χτίσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, που τερμάτισε στην 3η θέση της φετινής Α1, με καλό ποδόσφαιρο. Ο Αλεξανδρόπουλος θα έχει δίπλα του και πάλι τον έμπειρο Λάκη Αθανασόπουλο στον πάγκο.

Από κει και πέρα, έγιναν και οι πρώτες ανανεώσεις παικτών, ξεκινώντας με το Νο 1. Ο «φύλακας άγγελος» της εστίας, ο 29χρονος εξαιρετικός γκολκίπερ, Παναγιώτης Κουρλός, εκ των κορυφαίων Ηλείων τερματοφυλάκων, συνεχίζει στην Θύελλα για δεύτερη σερί σεζόν. Ο Κουρλός έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα και συνέβαλε τα μέγιστα στην εντυπωσιακή πορεία των «Γενναίων του Πύργου». Άλλωστε, ο Αμαλιαδίτης γκολκίπερ έχει παραστάσεις και από υψηλότερες κατηγορίες κατά το παρελθόν (Πανηλειακό, Θρασύβουλο, Ζακυνθιακό) και για την Θύελλα ήταν «εκ των ων ουκ άνευ» η συνέχιση της συνεργασίας τους για άλλη μια σεζόν. 

Στην Θύελλα συνεχίζουν επίσης ο 27χρονος ταχύτατος μεσοεπιθετικός Διονύσης Κιάμος με 4 γκολ σε 20 συμμετοχές φέτος σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο καθώς και ο 17χρονος ταλαντούχος μπακ, Τόλης Καρακατσάνης, στον οποίο έδωσε φανέλα βασικού ο Αλεξανδρόπουλος και δικαιώθηκε, καθώς στην πρώτη του σεζόν στην Α1 ήταν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες της φετινής Θύελλας.

Από κει και πέρα, αναμένεται να ανανεώσουν άλλοι 6-7 παίκτες και εν συνεχεία η Θύελλα θα ενισχυθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, με 3-4 πρωτοκλασάτους Ηλείους ποδοσφαιριστές.

Η Θύελλα, λοιπόν, αναμένεται πολύ δυνατή και στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, όπου στόχο θα έχει και πάλι την πρώτη τετράδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia