FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Καταραχίου: Άμυνα από… γρανίτη με Δημόπουλο!

Ημερομηνία: 13-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Νίκος Δημόπουλος δεν ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στον Αλφειό, και η Θύελλα μετά από συντονισμένες προσπάθειες του αντιπροέδρου της ομάδας, Σπύρου Μπλάθρα, ο οποίος έχει αναλάβει σχεδόν εξ ολοκλήρου τις μεταγραφές της Θύελλας, συμφώνησε με τον 27χρονο εξαιρετικό αμυντικό, γιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, Χρήστου Δημόπουλου (γνωστού και ως «Φονιά»).

Οι «Γενναίοι» του Πύργου ενισχύονται ακόμα περισσότερο στην άμυνα με την απόκτηση του Νίκου Δημόπουλου, o οποίος-ειρήσθω εν παρόδω- ήταν «μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες της Α1 αλλά και της Γ΄ Εθνικής!

Ο ψηλόσωμος στόπερ με την πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και το μυαλωμένο αμυντικό παιχνίδι, θα είναι ο παρτενέρ του έμπειρου και δυναμικού Γιάννη Κολόκα στο κέντρο της άμυνας της Θύελλας και μαζί αναμένεται να συνθέσουν ένα απροσπέλαστο αμυντικό δίδυμο.

Άλλη μια μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα του Νίκου Αλεξανδρόπουλου, που πλέον βάζει τον πήχη ψηλά και αναμένεται να είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος ακόμα και για τις παραδοσιακά δυνατές ομάδες της κατηγορίας.

Θυμίζουμε πως έχουν αποκτηθεί και οι Μπάρκας, Κιάμος, “Σαβίνιο”, Κολόκας, Φιλιππόπουλος και Καρακατσάνης, ενώ θα αποκτηθούν και δύο ξένοι ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση της Θύελλας για τον Δημόπουλο είναι η εξής: «Ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με τον εξαιρετικό αμυντικό Δημόπουλο Νίκο, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Κεραυνού Βρίνας. Ο Νίκος, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Χρήστου Δημόπουλου (γνωστού και ως «Φονιά») , αποτελεί για την ομάδα μας μια σημαντική προσθήκη στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Νίκο σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σε ευχαριστούμε για την επιλογή σου αυτή, καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος