FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Σκοζάι ο αντί-Μπακατσέλος!

Ημερομηνία: 13-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας Αμαλιάδας κινήθηκε αστραπιαία και βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του Θανάση Μπακατσέλου, στο πρόσωπο του ταχυδυναμικού εξτρέμ Φώτη Σκοζάι.

Ο Σκοζάι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει παίξει με αρκετές ομάδες στην Γ΄ Εθνική (ΠΑΟΒ, Δόξα Ν.Μ., Ζάκυνθος, Νίκη Τραγανού) καθώς και σε ομάδες της Α΄ ερασιτεχνικής με πρωταγωνιστικούς στόχους (Πανηλειακός, Α.Ο. Κυπαρισσίας). Τα τελευταία χρόνια ήταν στον Α.Ο. Κυπαρισσίας και ο Αστέρας δυναμώνει πολύ στα «φτερά» της επίθεσης, συνεχίζοντας την μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει των πρωταγωνιστικών στόχων που έχει θέσει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του Αστέρα για τον Σκοζάι είναι η εξής: «Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Αμαλιάδας είναι από σήμερα ο 32χρονος εκρηκτικός μεσοεπιθετικός! Ο Φώτης ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή Πύργου και έχει αγωνιστεί σε Ηφαιστο Βουνάργου, Ολυμπιακό Σαβαλίων και Πανηλειακό όπου πήρε το πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας. Στην Γ΄ Εθνική κατηγορία έχει φορέσει την φανέλα των ΠΑΟ Βάρδας, Ζακυνθιακού, Δόξα Μανωλάδας, Ζακύνθου και Νίκης Τραγανού! Τελευταία του ομάδα ο ΑΟ Κυπαρισσία.Φώτη σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε πρωτίστως υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος