FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Ραφήνας-Νίκη Τραγανού 0-0: Βαθμός «χρυσάφι» στη Ραφήνα

Ημερομηνία: 18-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού πήρε πολύτιμο βαθμό στη Ραφήνα κόντρα στη Θύελλα. Το παιχνίδι τελείωσε χωρίς τέρματα (0-0) με την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου να στέκεται καλά και να παίρνει δικαίως την ισοπαλία. Υποχώρησε όμως εντός της επικίνδυνης ζώνης, μετά τη νίκη του Αχαρναϊκού στην Αμαλιάδα, αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα.

Στο α΄ ημίχρονο δεν υπήρχαν φάσεις, με τη Νίκη να προσέχει πολύ στα μετόπισθεν και να είναι αλάνθαστη. Στο β΄ μέρος, υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, που δεν αξιοποιήθηκαν. Στο 65΄ ο Σωτηρόπουλος έκανε το γύρισμα, η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα, δεν την ακούμπησε ο Βατσής θεωρώντας πως  είναι οφσάιντ και την τελευταία στιγμή έδιωξαν στη γραμμή οι αμυντικοί της Θύελλας. Τρία λεπτά μετά ο Δημητρίου είχε σουτ από 35 μέτρα στη συμβολή των δοκών και στο 85΄ ο Βατσής έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-1, όταν μόνος απέναντι από τη εστία πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια. Στο 87΄ η σέντρα-σουτ του Μαργέτη κατέληξε στο πάνω μέρος του οριζόντιο δοκαριού.

Καλύτεροι από τη Νίκη οι Παπαχριστόπουλος, Δερμιτζάκης, Σωτηρόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Γαργαρώνης, χωρίς όμως  να υστερήσει κανείς.

Θύελλα: Πάντος, Ντόσκας, Μανδίλης, Φύτρος, Σαμπίκου (83΄ Σωτηριάδης), Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Σουλτανίδης (60΄ Μαργέτης), Μαραθιανός, Δημητρίου, Μπουντάκης.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος , Α. Λούζι (90΄+Καλογερόπουλος), Παπαχριστόπουλος, Γαργαρώνης, Κυριάζος, Δερμιτζάκης (78΄ Σκοζάι), Βατσής, Δ. Κολοτούρος (90΄ Χ. Κολοτούρος), Γεωργιόπουλος (80΄ Ν. Κολοτούρος), Σωτηρόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος