FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Διαγόρας Βραχνεΐκων 0-1: Ένα κακό ημίχρονο, έφερε την ήττα

Ημερομηνία: 18-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ένα κακό α΄ ημίχρονο, στοίχισε την ήττα στον Πανηλειακό στο χθεσινό παιχνίδι με το Διαγόρα Βραχνεΐκων στο Στάδιο Πύργου. Ηττήθηκε 0-1 και ισοβαθμεί πλέον στην 6η θέση με το χθεσινό του αντίπαλο, πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι ερυθρόλευκοι είχαν πολύ κακή απόδοση στο α΄ ημίχρονο. Αιφνιδιάστηκαν από τον Διαγόρα που μπήκε δυνατά, πρέσαρε ψηλά, «έκλεψε» πολλές μπάλες στο χώρο του κέντρου και έβγαινε επικίνδυνα στην επίθεση. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Τσιριγώτης βγήκε τετ-α-τετ από κάθετη μπαλιά του Παπαδόπουλου, αλλά ο Κυρίτσης απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια το πλασέ του αντίπαλου επιθετικού. Στο 9΄ μπήκε το γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση. Ο Αρβανίτης έκανε μεγάλο λάθος ως τελευταίος αμυντικός, του έκλεψε τη μπάλα ο Παπαδόπουλος, βγήκε μόνος απέναντι από τον Κυρίτση και ευστόχησε (0-1). Ο Πανηλειακός συνέχισε να είναι κακός, με πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και αν εξαιρέσουμε ένα απευθείας φάουλ του Σταθάτου στο 27΄ που έδιωξε με γροθιές ο Μπαμπούνης, δεν απείλησε την αντίπαλη εστία. Στον αντίποδα, ο Διαγόρας είχε δοκάρι  (οριζόντιο)στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου, σε κεφαλιά του Λίπι, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργαντόπουλου.

Βελτιώθηκε στην επανάληψη

Στην επανάληψη, οι ερυθρόλευκοι ήταν σαφώς βελτιωμένοι, πίεσαν την αχαϊκή ομάδα αλλά το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε. Στο 50΄ το απευθείας φάουλ του Νικολόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 54΄ ο «Φίγκο» μπήκε από αριστερά, γύρισε τη μπάλα λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και ο Μανωλιάς αμαρκάριστος σούταρε πάνω από τα δοκάρια! Στο 79΄ ο «Φίγκο» εκτέλεσε φάουλ, ο Αρβανίτης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπαμπούνη. Στο 86΄ άλλη μια κεφαλιά του Αρβανίτη από κόρνερ του Αντωνόπουλου, πέρασε άουτ. Από τον Πανηλειακό ξεχώρισαν οι Κωνσταντακόπουλος, Αντωνόπουλος, Σταθάτος. Δεν αγωνίστηκε ο Καμβύσης και στο δεξί άκρο της άμυνας έπαιξε ο Χατζηστάμου, ενώ ο Μακροστέργιος ξεκίνησε στόπερ, πήγε στη συνέχεια αμυντικό χαφ και εν τέλει αντικαταστάθηκε στο 37΄ από τον Μανωλιά.

Πανηλειακός: Κυρίτσης, Χατζηστάμου, Νικολόπουλος, Μακροστέργιος (37′ Μανωλιάς), Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Σταθάτος, Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος, Νικολακόπουλος (67′ Π. Τσίγκρηλας).

Διαγόρας Βραχν.: Μπαμπούνης, Ρουγκάλας, Γκέκα, Λίπι, Ρίλντι, Α. Τρίγκας, Παπαδόπουλος (89′ Νικολόπουλος), Καλλιτσουνάκης (59′ Τριανταφυλλόπουλος), Τσιριγώτης (90+’ Ζησιμόπουλος), Γεωργαντόπουλος, Σταυρόπουλος (77′ Καταβάτης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος