FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πατρών-Πανηλειακός 0-0: Σημαντικός βαθμός στην Πάτρα

Ημερομηνία: 18-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός δύσκολα χάνει εκτός έδρας και πήρε ισοπαλία στο «Φ. Αραβαντινός»

 

Ο Πανηλειακός απέσπασε ισοπαλία στην Πάτρα κόντρα στη Θύελλα (0-0) και έφτασε τους 10 βαθμούς, παραμένοντας όμως κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας δύσκολο πρόγραμμα τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Κώστα Λούσκου, που δύσκολα ηττάται εκτός έδρας (έχει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα) και κάθε βαθμός είναι πολύ σημαντικός στη μάχη της παραμονής.

Το παιχνίδι

Στο 4΄ είχαμε την πρώτη ευκαιρία για τη Θύελλα, όταν σε πλασέ του Σπανού η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 32΄ ο Πανηλειακός απάντησε με ένα σουτ του Π.Τσίγκρηλα από καλή θέση που έφυγε άουτ. Στο 35΄ μάλιστα λίγο έλειψε να κάνει το 0-1, όταν ο Π.Τσίγκρηλας έφυγε μόνος του έξω από τη μεγάλη περιοχή, μπήκε κατά μέτωπο, επιχείρησε να περάσει και τον γκολκίπερ Σουτζόγλου, ο οποίος όμως  έπεσε και μάζεψε τη μπάλα στα πόδια του ερυθρόλευκου επιθετικού.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52΄ Σπανός και Κ. Κωνσταντινίδης βρέθηκαν σε καλή θέση για να σκοράρουν, αλλά μπερδεύτηκαν και δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα προς την εστία, ενώ στο 62΄ από γύρισμα του Κ. Κωνσταντινίδη, κεφαλιά του Ντίνου, έδιωξε αμυνόμενος λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Η Θύελλα συνέχισε να πιέζει και στο 71΄ σουτ του Σπανού μέσα από την περιοχή, αποκρούστηκε από τον Καρακίτσο. Στο 82΄ η κεφαλιά του Ντίνου από καλή θέση κι ενώ είχε πορεία προς την εστία απομακρύνθηκε από τον Κωστόπουλο. Και στο 86΄ ο Σπανός βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά τον πρόλαβε σωτήρια  ο Καρακίτσος βγαίνοντας έγκαιρα και αποσοβώντας τον κίνδυνο. Κάπως έτσι, ο Πανηλειακός επέστρεψε με «χρυσό» βαθμό από την Πάτρα και αν είχε καταφέρει να σκοράρει στο α΄ ημίχρονο, όπου είχε δύο καλές φάσεις, ίσως έπαιρνε ακόμα και τη νίκη!

Στα αξιοσημείωτα, η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους του Στάθη Μπουρνέλη (μπήκε ως αλλαγή στο 84΄) ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο στον περσινό αγώνα με τον Παλληνιακό στον Πύργο.

Θύελλα: Σουτζόγλου, Κατριβέσης, Κουνάβης, Δημητρίου, Δασουράς, Σπανός, Βλασόπουλος (76΄ Μπούμπαλης), Βουτσινάς, Ντίνος, Κ. Κωνσταντινίδης (73΄ Παπαχριστόπουλος), Σκεπετάρης.

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Κωστόπουλος, Μπάλλας (62΄Aρβανίτης), Δ.Τσιγκρήλας, Μπαβέλης, Λίλα, Λούσκος (46΄ Λιαρόπουλος), Σταματελάτος, Π.Τσίγκρηλας (84΄ Μπουρνέλης), Πρέντι, Παπαπέτρου (72΄ Κύτταρης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος