FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Κεραυνός 0-0: Μοιρασιά στο Ενωσιακό

Ημερομηνία: 02-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Θύελλα Καταραχίου και Κεραυνός Βρίνας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 στο Ενωσιακό, με το αποτέλεσμα να αφήνει περισσότερο ικανοποιημένη την ομάδα του Νίκου Αλεξανδρόπουλου, που έμεινε για τέταρτο σερί ματς αήττητη (3 νίκες-1 ισοπαλία) και με 10 βαθμούς στο σακούλι της ισοβαθμεί στην 5η θέση με Δόξα και Προοδευτική! Η Θύελλα του Γιάννη Γκότση ταλαιπωρείται από πολλούς τραυματισμούς (άλλοι τρεις παίκτες τραυματίστηκαν και αντικαταστάθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα) κι έφτασε τους 5 βαθμούς, μένοντας για δεύτερο σερί ματς αήττητη.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο α΄ ημίχρονο, με τη Θύελλα να απειλεί πρώτη στο 7΄ με ένα σουτ του Τριανταφύλλη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή που έδιωξε σε κόρνερ ο Φιλιππόπουλος. Στο επόμενο λεπτό, από σέντρα του Βαγγόπουλου η κεφαλιά του Τριανταφύλλη πέρασε λίγο άουτ. Ο Κεραυνός ισορρόπησε στη συνέχεια κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 12ο λεπτό, όταν ο Κιάμος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τσάμπρα, αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ απέκρουσε με τα πόδια. Στο 18΄ το σουτ του Γκολφίνου από δεξιά απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Τσάμπρας σε κόρνερ και στο 30΄ από μπαλιά του Αγκόλι στην πλάτη της άμυνας, ο Γκολφίνος ξανά, σούταρε άουτ.
Στις αρχές της επανάληψης οι δύο ομάδες έχασαν από μία ευκαιρία. Στο 47΄ ο Καλαμαράς έβγαλε κάθετα στον Κιάμο, αυτός μπήκε στην περιοχή από αριστερά αλλά σούταρε άουτ και στο επόμενο λεπτό απάντησε η Θύελλα με τον Παργινό να μην μπορεί να αξιοποιήσει την ωραία σέντρα από δεξιά του Καββαθά. Στα επόμενα λεπτά, έλειψαν οι μεγάλες φάσεις, τα μακρινά σουτ του Καλαμαρά και του Καββαθά έφυγαν πάνω από τα δοκάρια και από το 80΄ και μετά η Θύελλα πίεσε για το νικητήριο γκολ και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 82΄ από κόρνερ του Βαγγόπουλου, ο Τσιγκούνης έπιασε την κεφαλιά και ο Φιλιππόπουλος απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ και στο επόμενο λεπτό από σέντρα του Μπακόπουλου, η κεφαλιά του Τριανταφύλλη πέρασε λίγο άουτ. Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων το απευθείας φάουλ του Νίκου Δημόπουλου, μπλόκαρε ο Τσάμπρας, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Καλύτεροι από τη Θύελλα οι Καββαθάς, Κλάδης, Πετρόπουλος, Βαγγόπουλος, Τσάμπρας και από τον Κεραυνό οι Καλαμαράς, Δημόπουλος, Θεοφιλόπουλος, Βουρλούμης, Φιλιππόπουλος.

Θύελλα: Τσάμπρας, Σωτηρόπουλος, Κλάδης, Λίλα (53΄ λ.τρ. Σούφης), Δρακόπουλος (46΄ λ.τρ. Μπακόπουλος), Καββαθάς, Νεοφώτιστος (46΄ Παργινός), Πετρόπουλος (74΄ λ.τρ. Σαΐνης), Τριανταφύλλης, Βαγγόπουλος, Τσιγκούνης.

Κεραυνός Βρίνας: Φιλιππόπουλος, Θεοφιλόπουλος, Τσέλιος, Φωτόπουλος, Βουρλούμης, Καλαμαράς, Κιάμος, Δημόπουλος, Κουής (79΄ Κωνσταντόπουλος), Αγκόλι (90+΄ Καλογερόπουλος), Γκολφίνος (62΄ λ.τρ. Πρίνος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος