FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σ.-Ηλειακός Β. 0-1: Απόδραση με Γκίνη!

Ημερομηνία: 02-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού με γκολ του Τάσου Γκίνη απέδρασε με το τρίποντο από τη δύσκολη έδρα των Σαβαλίων και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα φτάνοντας τους 7 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχασε ευκαιρίες να προηγηθεί, έμεινε στους 9.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 1ο λεπτό με το διαγώνιο σουτ του Νικολόπουλου που έφυγε λίγο άουτ ενώ το Βαρθολομιό απάντησε στο 7’ με τον Πανόπουλο να σουτάρει από μακριά και τον Σκούφη να μπλοκάρει. Στο 10’ ο Ρούνης έφυγε στην πλάτη της άμυνας τετ- α -τετ με τον Βύτανο, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ και στο 39’ ο κεραυνός του Π. Τσουκαλά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ ο Μπράβος πάσαρε στον Παναγιωτόπουλο, αυτός σούταρε αλλά έδιωξε σωτήρια ο Βύτανος. Στο 65’ ο Ηλειακός άνοιξε το σκορ με μακρινό φάουλ του Γκίνη και τον Σκούφη να μην μπορεί να αντιδράσει (0-1). Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έψαξε το γκολ της ισοφάρισης όμως στο 80’ το διαγώνιο σουτ του Παναγιωτόπουλου έφυγε σύριζα άουτ, ενώ στο 90’ το δυνατό μακρινό σουτ του Μπελεκούκια πέρασε άουτ.

Ολυμπιακός Σ.: Σκούφης, Βλασσόπουλος (81΄ Κάσσας), Μπελεκούκιας, Ρούνης, Σαββανίδης, Λιούρης, Νικολόπουλος, Τσακοπιάκος, Παρασκευόπουλος (55’ Παναγιωτόπουλος), Μπράβος, Μπατζαλής (75’ Κότσιαλης)

Ηλειακός Β.: Βύτανος, Βούτος, Γιούλης, Κορκός, Διαμαντόπουλος, Γκίνης, Πανόπουλος (81’ Μπινιάρης), Δ. Τσουκαλάς, Ντούγκας (46’ Αντωνάτος), Π. Τσουκαλάς, Σίμα (90’ Φραγκόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος