FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Καταραχίου-Ολυμπιακός Ζαχάρως 0-3: Μέτρησε η εμπειρία

Ημερομηνία: 03-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από τον αγώνα στη Σπιάντζα, με πρωταγωνιστή τον Παπαγεωργίου.

 

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία των παικτών του κι έφτασε σε άλλο ένα τρίποντο το Σάββατο στη Σπιάντζα, με σκορ 0-3 επί της Θύελλας. Ένα αποτέλεσμα που αδικεί τους Καταραχιώτες που ήταν πολύ καλοί στο α΄ ημίχρονο και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί αλλά και να ισοφαρίσουν μετά το 0-1. Η Θύελλα, που με τον Γιάννη Γκότση στον πάγκο είναι σαφώς βελτιωμένη,  μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, πίεσε και έψαξε το γκολ. Μόλις στο 3ο λεπτό το σουτ του νεαρού Γιώργου Λούσκου λίγο μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ και στο 18΄ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε απέναντι από τον Τσάμπρα, σούταρε υπό πίεση και ο έμπειρος πορτιέρο έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στην πρώτη φάση που δημιούργησε. Ο Κουρούβανης σέντραρε από δεξιά και ο Έλιοτ στο δεύτερο δοκάρι πρόλαβε τον προσωπικό του αντίπαλο, τον Κάρδαρη και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία για το 0-1.

Δύο λεπτά μετά, η Θύελλα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Κοζοκάρου σέντραρε από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Λούσκο, 5-6 μέτρα από την εστία, ο Τσάμπρας βγήκε γρήγορα πάνω του για να του κλείσει το οπτικό πεδίο και το πλασέ του νεαρού μεσοεπιθετικού βρήκε στο στήθος του γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Σταύρου Μεντή είχε την ουσία καθώς στο 37΄ έκανε το 0-2. Ο Έλιοτ μπήκε από δεξιά, επιχείρησε σέντρα, η μπάλα βρήκε στον Τόλια και κρέμασε τον Κατελούζο για το 0-2.

0-3 στο 72΄

Στην επανάληψη η Θύελλα βγήκε μπροστά για να μειώσει και ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους αλλά και τα λάθη στην άμυνα των γηπεδούχων. Στο 63΄ ο Έλιοτ βγήκε τετ-α-τετ με τον Κατελούζο, αλλά ο τερματοφύλακας της Θύελλας, τον νίκησε, στο 66΄ το σουτ του Παπαγεωργίου από δεξιά μέσα στην περιοχή πέρασε λίγο άουτ και στο 72΄ έγινε το 0-3. Ο Κουτσογιαννόπουλος προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα με το κεφάλι στον Κατελούζο, αλλά την έστρωσε στον Έλιοτ που βγήκε απέναντι από την εστία, αλλά ο Κατελούζος απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Παπαγεωργίου που με πλασέ σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Καλύτεροι από τους νικητές οι Κύτταρης, Χριστόπουλος, Έλιοτ, Τσάμπρας και από τους ηττημένους οι Κότσι, Αγγελόπουλος, Γ. Λούσκος, που όμως ήταν και ο μοιραίος με τα δύο χαμένα τετ-α-τετ στο α΄ ημίχρονο.

 

Θύελλα: Κατελούζος, Γρηγορόπουλος (70΄ Δεσύλλας), Τσιμάνης, Κάρδαρης (46΄ Παναγωτόπουλος), Τόλιας, Αγγελόπουλος, Κότσι, Καραχάλιος (46΄ Παργινός), Κωστόπουλος,  Γ. Λούσκος (64΄ Κουτσογιαννόπουλος), Κοζοκάρου.

Ολυμπιακός Ζ.: Τσάμπρας, Ρουμελιώτης, Ν. Χριστόπουλος, Κύτταρης, Ρηγόπουλος, Οικονομίδης (64΄ Νικολόπουλος), Κουρούβανης (74΄ Μπιμπής), Γκούσκος, Έλιοτ, Παπαγεωργίου, Κατσιώλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος