FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλ.-Διαγόρας Ρ. 0-2: Πέναλτι μόνο για Διαγόρα!

Ημερομηνία: 03-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας δεν κατάφερε να αποσπάσει βαθμό από το δυνατό Διαγόρα Ρόδου το Σάββατο στον Πύργο. Ηττήθηκε 0-2, με δύο πέναλτι, έχοντας σε άλλο ένα παιχνίδι σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

O Διαγόρας προηγήθηκε νωρίς. Αρχικά, στο 2ο λεπτό, ο Πυργιώτης επιθετικός Παναγιώτης Τσαγκάρης, ανάγκασε τον Χρήστου σε μια καλή απόκρουση, αλλά στο 12΄ έγινε το 0-1. Ο Τσαγκάρης ανατράπηκε από τον Ζουλούμη και ο Ντουαλά ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα (0-1). Από κει και πέρα, η ομάδα του Θοδωρή Γκάτζιου, πήρε μέτρα στο γήπεδο και βγήκε μπροστά να ισοφαρίσει. Στο 23΄ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Παγώνη εντός περιοχής, στην προσπάθειά του να γυρίσει τη μπάλα με το στήθος στον τερματοφύλακά του, αλλά δεν καταλογίστηκε πέναλτι από τον διαιτητή Ματσούκα (Αιτ/νίας), μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Αστέρα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47΄ ο Μπουρλάκης σούταρε από πλευράς Ροδιτών αλλά ο Χρήστου απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ το ίδιο έγινε και στο 50΄ σε σουτ του Τσαγκάρη. Τρία λεπτά μετά, ο Μουρούτης έβγαλε τη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Καραγιάννη πέρασε άουτ.

Στο 70′ ο Παγώνης έκανε τη σέντρα, ο Μπουρλάκης έπιασε την  κεφαλιά, αλλά ο Χρήστου, που ήταν σε άλλο ένα ματς ο κορυφαίος του Αστέρα, μπλόκαρε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Αστέρας πίεσε, ζήτησε δύο φορές πέναλτι, αρχικά σε μια φάση διαρκείας όπου ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ και στη συνέχεια σε ένα κράτημα σε εκτέλεση κόρνερ και τελικά πέναλτι πήρε ο Διαγόρας!

Στο 90΄, σε ανατροπή του Ντουαλά από τον Γεωργακόπουλο, ο Ματσούκας έδειξε πέναλτι εν μέσω νέων διαμαρτυριών από πλευράς Αστέρα και ο Χατζησάββας διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

 

Αστέρας Αμαλιάδας: Χρήστου, Σιούλας, Ζουλούμης (24′ Δ. Γιαννόπουλος), Γεωργακόπουλος, Αφράτης (46′ Ντάβαρης), Σαρανταυγάς, Μανωλιάς (46′ Καραγιάννης), Κυριάζος, Σκόνδρας (66′ Μαρκόπουλος), Καραγκούνης, Μουρούτης.

Διαγόρας Ρόδου: Τσάμης, Παγώνης, Κρητικός (85′ λ.τρ. Κόρλος), Μπαξεβάνος (77′ Μουκίδης), Ευαγγελιδάκης, Καρπαθάκης, Γλυνός (70′ Χατζησάββας), Δήμας (90+′ Ντερτιλής), Τσαγκάρης, Μπουρλάκης, Ντουαλά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος