FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Ηλειακός Λ. 2-1: Σπουδαία νίκη με Δακουρά στο 87΄

Ημερομηνία: 08-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Θωμάς Δακουράς πέτυχε το νικητήριο γκολ της Θύελλας.

 

Στο 87΄ η Θύελλα Καταραχίου του Γιάννη Γκότση έκαμψε την αντίσταση του Ηλειακού και πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1, για το πρωτάθλημα της Α2, το Σάββατο στο Ενωσιακό γήπεδο.

Η Θύελλα μπήκε δυνατά και στο 5΄ προηγήθηκε στο σκορ με πλασέ του Κότσι (1-0). Στο 42΄ ο Ανδρικόπουλος έβγαλε κόρνερ ωραίο φάουλ του Βαγγόπουλου και στο επόμενο λεπτό ο Κράγκαρης με ζογκλερίστικη ενέργεια ισοφάρισε (1-1). Στην επανάληψη έγινε μοιρασμένο παιχνίδι. Ο Ηλειακός του Γιάννη Καραλάγα είχε δύο καλές ευκαιρίες από δημιουργίες του Μαράτου. Η Θύελλα, όμως, που είχε και αυτή ευκαιρίες, αποδείχτηκε πιο εύστοχη και στο 87΄ από φάση διαρκείας πέτυχε το γκολ της νίκης με σουτ του έμπειρου επιθετικού Θωμά Δακουρά, που επέστρεψε δριμύτερος. Προηγήθηκε σουτ του Κότσι που απέκρουσε ο Ανδρικόπουλος και στην επαναφορά έγινε το γκολ από τον Δακουρά, που αποδείχτηκε η χρυσή αλλαγή του Γιάννη Γκότση (είχε περάσει στο ματς στο 75΄).

Καλύτεροι από τη Θύελλα οι Καρανικολός, Νεοφώτιστος, Βαγγόπουλος, Κότσι, Τσιγγούνης και ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος, Δακουράς και από τον Ηλειακό οι Μουσερής, Μαράτος, Ντούγκας, Κράγκαρης. Καλή η διαιτησία του Β. Τσάκαλη.

Θύελλα (Γ. Γκότσης): Καρανικολός, Γρηγορόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Φώτης (63΄ Τσιγγούνης), Μπελεχρής, Βαγγόπουλος, Καραχάλιος (90΄ Τριγάζης), Νεοφώτιστος, Παργινός (75΄ Δακουράς), Καββαθάς (72΄ Τσιμάνης), Κότσι.

Ηλειακός (Γ. Καραλάγας): Ανδρικόπουλος, Σταματόπουλος, Κόστα, Μουσερής, Ν. Θεοφιλόπουλος, Μητρόπουλος (46΄ Κ. Θεοφιλόπουλος), Κράγκαρης, Κοντάνας, Ντούγκας, Μαράτος, Α. Κουρλός (85΄ Κλάδης).

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος