FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Δόξα Ν.Μανολάδας 1-2: Υψηλή πτήση!

Ημερομηνία: 08-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι «αετοί» έκαναν μεγάλο διπλό στο Τραγανό με πρωταγωνιστές τους Πολίτη, Μπουρλάκη

 

Οι «αετοί» της Δόξας Ν.Μανολάδας… πέταξαν ψηλά στο Τραγανό και πέτυχαν μεγάλο διπλό επί της δυνατής Νίκης με 1-2. Η ομάδα του Γιώργου Λαγού, που με τον Γιώργο Πολίτη στο ρόστερ της, έχει ανέβει επίπεδο, έδειξε τη δύναμή της απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της Α1, που παρατάχθηκε ξανά χωρίς τη μεγάλη καλοκαιρινή της μεταγραφή, τον Γιώργο Τσαντίλη (δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του), ενώ δεν ξεκίνησε και ο Γιώργος Γεωργιόπουλος. Η Δόξα λοιπόν, έκανε το 2 στα 2 και συνεχίζει στην κορυφή με τον Αίαντα, ενώ η Νίκη έχει ένα βαθμό από την πρεμιέρα στην Κρέστενα.

0-1 το ημίχρονο

Στο α΄ ημίχρονο με τις δύο ομάδες να προσέχουν αρκετά τα μετόπισθεν, οι «αετοί» κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ από την άσπρη βούλα. Η πρώτη καλή φάση ήταν για τη Νίκη στο 2ο λεπτό με τον Χ. Κολοτούρο να βγάζει μπαλιά από αριστερά, αλλά ο Κανελλόπουλος έδιωξε. Στο 23΄ η Δόξα είχε ένα σουτ του Παναγόπουλου που δεν ανησύχησε τον Αντωνόπουλο. Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε τραυματιστεί και αντικαταστάθηκε ο Νίκος Κολοτούρος, με τη Νίκη να χάνει μια πολύτιμη μονάδα.

Στο 36΄ έγινε το 0-1. Ο Μπουρλάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γαργαρώνη και ο διαιτητής Σταυρόπουλος έδειξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γιώργος Πολίτης κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αντωνόπουλου.

Δύο λεπτά μετά λίγο έλειψε να γίνει το 0-2, όταν σε αντεπίθεση της Δόξας, ο Κουλούρης έκανε το γύρισμα, η μπάλα έφτασε στον Παπαδάτο που σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι. Στο 40΄ η Νίκη διαμαρτυρήθηκε έντονα (δικαίως) για δεύτερη κίτρινη στον Πυρρή σε φάουλ πάνω στον Βατσή.

Λίγο πριν τη λήξη του α΄ ημιχρόνου, οι «μπλε» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με ένα ωραίο απευθείας φάουλ του Καλογερόπουλου που σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Κανελλόπουλου.

0-2 και θεμέλια νίκης

Λίγο μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, η Δόξα έκανε το 0-2 και έβαλε γερά τα θεμέλια ενός μεγάλου διπλού! Μετά από ωραίο συνδυασμό ο Πολίτης έβγαλε κάθετα στον Μπουρλάκη που με το αριστερό νίκησε τον Αντωνόπουλο. Από κει και πέρα, η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα πίεσε για να μειώσει στο σκορ και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα, πέρα από τη φάση της μείωσης του σκορ στο 86΄. Ο Δ. Κολοτούρος σέντραρε και ο Βατσής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κανελλόπουλου. Ένα λεπτό νωρίτερα, από κάθετη του Παναγόπουλου στον Μπουρλάκη, αυτός πλάσαρε άουτ.

Νίκη Τραγανού: Αντωνόπουλος, Ι. Κασσιανός, Χ. Κολοτούρος, Σαραντούλιας, Γαργαρώνης, Βουρτσάνης (76΄ Κωστόπουλος), Δ. Κασσιανός (46΄ Γεωργιόπουλος), Βατσής, Δ. Κολοτούρος, Καλογερόπουλος, Ν. Κολοτούρος (20′ λ.τρ. Κ. Κολοτούρος).

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος,  Μπλετσάκης (87΄ Χαβαριώτης), Πυρρής, Λιούρης, Τσιρίκος, Πολίτης, Παναγόπουλος (90′ Σάμαρης), Κουλούρης (85΄ Μηλαδόπουλος), Μπουρλάκης, Παπαδάτος (58′ Γεωργόπουλος).

 

Η βαθμολογία

(Σε 2 αγώνες)

Αίας Γαστούνης  11-0  6

Δόξα Ν.Μ.  3-1  6

Ξενοφών  6-1  4

Αλφειός  2-0  4

—————————————

Πέλοπας  2-0  4

Ολυμπιάδα  4-3  4

Πελόπιο  2-2  2

Ηλειακός Β. 0-0  2

Νίκη Τρ. 2-3  1

Αστέρας Αμ.  0-1  1

———————————–

Κουρτέσι   2-4  1

Ολυμπιακός Σαβ. 2-6  1

————————————–

Ν. Κόροιβος  0-7  0

Προοδευτική 1-9   0

 

Επόμενη αγωνιστική

Ολυμπιακός Σαβ.-Πέλοπας

Ολυμπιάδα-Αίας

Ξενοφών-Πελόπιο

Αλφειός-Προοδευτική

Δόξα-Ν.Κόροιβος

Αστέρας-Κουρτέσι

Ηλειακός Β.-Νίκη Τρ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος