FOLLOW US: facebook twitter

Θρήνος για τον χαμό του 37χρονου Θάνου…

Ημερομηνία: 20-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

-Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην ΕΟ Πύργου-Καλού Νερού

-Βαρύ πένθος στη Ζαχάρω και σε όλη την Ηλεία

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Σοκαρισμένη είναι από χθες τα ξημερώματα η Ηλεία, στο άκουσμα του τραγικού θανάτου του 37χρονου Θάνου Αλεξανδρόπουλου από τη Ζαχάρω σε τροχαίο δυστύχημα λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο 35ο χλμ της Εθνικής Οδού Πύργου-Καλού Νερού, στο ύψους του Ανηλίου.

Το νήμα της ζωής του άτυχου Θάνου κόπηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Πύργο, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που κινούνταν επί της Εθνικής Οδού προς την αντίθετη κατεύθυνση, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με συνέπεια και τα δύο οχήματα να καταλήξουν σε διπλανό λιοστάσι και η νταλίκα να «τουμπάρει». Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο άτυχος Θάνος υπέστη θανάσιμο τραυματισμό και το αυτοκίνητό του διαλύθηκε ολοσχερώς. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον διεκόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όμως δυστυχώς ήταν αργά, αφού οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Στο δυστύχημα ενεπλάκη, επίσης υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, και ένα ακόμα αυτοκίνητο που κινούνταν επί της Εθνικής Οδού με κατεύθυνση προς Πύργο, του οποίου ο οδηγός έχει τραυματιστεί σοβαρά και, αφού διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείου του Πύργου, κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για νοσηλεία.

Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά και, αφού συνελήφθη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα, διενεργούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Πύργου. Στο σημείο έσπευσε και πυροσβεστικό όχημα του ΠΚ Κρεστένων.

Θρήνος στη Ζαχάρω

Tο θλιβερό μαντάτο διαδόθηκε γρήγορα στη Ζαχάρω και σόκαρε τους πολίτες, αφού κανένας δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως ο αγαπητός και χαμογελαστός Θάνος του «Εsquina» δεν ήταν πια ανάμεσά τους…

Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο επί χρόνια «φύλακας άγγελος» της εστίας του Ολυμπιακού Ζαχάρως ήταν πλέον ένας άγγελος στους ουρανούς…

Κανένας δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι ο Θάνος δεν θα ξαναρθεί το πρωί να ανοίξει το καφέ του στη Ζαχάρω από την Καλαμάτα, όπου διέμενε με τη σύζυγό του και τη 10 μηνών κόρη τους τα τελευταία χρόνια.

Τον αδόκητο θάνατό του θρηνούν και όσοι ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο, αφού ο Θάνος είχε γράψει τη δική του ιστορία στα γήπεδα της Ηλείας ως ένας από τους τους καλύτερους τερματοφύλακες που αγωνίστηκαν ποτέ.

Ο Θάνος Αλεξανδρόπουλος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟ Κακοβάτου και το μπάσκετ στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, ενώ τον κέρδισε τελικά το ποδόσφαιρο. Αγωνιζόμενος στον Ολυμπιακό Ζαχάρως μέχρι και πριν από τέσσερα χρόνια (σεζόν 2017-2018), όταν και αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του, και πιο πριν σε Αίαντα, Π.Φ.Ο. Πανόπουλου, Κένταυρο Μαγούλας και σε μεσσηνιακές ομάδες.

Δεκάδες φίλοι του, συγκλονισμένοι από την είδηση, τον αποχαιρέτισαν με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media, εκφράζοντας τη βαθιά τους θλίψη για τον θάνατό του. Η Πρωινή εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του  Θάνου Αλεξανδρόπουλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος