FOLLOW US: facebook twitter

Τον έφαγαν τα σκυλιά;: Θρίλερ για 56χρονο από την Αμαλιάδα που βρέθηκε νεκρός σε μεγάλο συσκευαστήριο των Λεχαινών

Ημερομηνία: 11-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα
-Φέρει βαριά τραύματα από δαγκωματιές-Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ και τι επισημαίνει η ιατροδικαστής

Με πολλή προσοχή ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του 55χρονου Χρήστου Βασιλόπουλου, εργαζόμενου ως φύλακα σε μεγάλο συσκευαστήριο στα Λεχαινά, οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας. Το πτώμα του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε από διερχόμενο πολίτη χθες  το απόγευμα, λίγο πριν από τις 6μ.μ., στις εγκαταστάσεις του συσκευαστηρίου και αμέσως ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν αρχικά όταν έφτασαν στο σημείο, καθώς η σορός του άτυχου άνδρα έφερε πολύ σοβαρά τραύματα από δαγκωματιές ζώου, πιθανότατα σκύλου σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

Ο χώρος αμέσως αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς, ενώ στο σημείο έσπευσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, Παναγιώτης Μάνδαλος, καθώς και η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα που κλήθηκε  για  αυτοψία. Με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από την αστυνομική έρευνα,  έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Κατά συνέπεια οι αστυνομικοί εξετάζουν δύο ενδεχόμενα: είτε ο άτυχος άνδρας να δέχθηκε επίθεση από τα σκυλιά και να κατασπαράχθηκε οπότε βρήκε τραγικό θάνατο, είτε να κατέρρευσε από παθολογικά αίτια (καρδιακό ή εγκεφαλικό επεισόδιο) και στη συνέχεια να του επιτέθηκαν τα σκυλιά. .

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Πάτρα, ενώ η προανάκριση από την πλευρά των αστυνομικών είναι σε πλήρη εξέλιξη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος