FOLLOW US: facebook twitter

Θλίψη για τον τραγικό θάνατο του 56χρονου Βασίλη Γεωργακόπουλου

Ημερομηνία: 28-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία προχθές το μεσημέρι στη Μαγούλα

Τη θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία του Πύργου ο τραγικός θάνατος του 56χρονου Βασίλη Γεωργακόπουλου προχθές το μεσημέρι από ηλεκτροπληξία στη Μαγούλα, την ώρα που επιχειρούσε να μεταφορτώσει μηχανολογικό εξοπλισμό με γερανό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο άτυχος Βασίλης «χτυπήθηκε» από το ηλεκτρικό ρεύμα όταν ο γερανός που χειριζόταν, ήρθε σε επαφή με καλώδια του δικτύου της μέσης τάσης, με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις του και να σωριαστεί στο έδαφος.

Το δυσάρεστο συμβάν εκτυλίχθηκε δίπλα στον κεντρικό δρόμο, όπου είχαν σταθμεύσει δύο φορτηγά για να ολοκληρωθεί η μεταφόρτωση των μηχανημάτων, ενώ οι άνθρωποι που ήταν μερικά μέτρα μακριά του σοκαρίστηκαν από την απότομη πτώση του, μην ξέροντας πώς να αντιδράσουν μπροστά στον κίνδυνο να πάθουν και αυτοί ηλεκτροπληξία.

Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, ειδοποίησαν άμεσα την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, ενώ στο σημείο έσπευσε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ για να διακόψει την ηλεκτροδότηση και να αποτρέψει τον κίνδυνο νέας ηλεκτροπληξίας.

Οι διασώστες διεκόμισαν άμεσα τον άτυχο άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, επιχειρώντας ανάνηψη κατά τη διαδρομή, ενώ και οι γιατροί στο Νοσοκομείο έκαναν κάθε προσπάθεια, όμως ήταν ήδη αργά, καθώς ο θάνατος του Βασίλη Γεωργακόπουλου εκτιμάται ότι ήταν ακαριαίος. Από τις αστυνομικές αρχές διενεργείται προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες προκλήθηκε το τραγικό δυστύχημα.

Ο Βασίλης Γεωργακόπουλος καταγόταν από το Πράσινο, ήταν παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης. Ο θάνατός βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία, καθώς ήταν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Η  Πρωινή εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείος του εκλιπόντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος