FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργου: Έκοψε την πίτα με… ευχές για πρωτάθλημα!

Ημερομηνία: 05-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι Αντώνης Μπλάθρας, Στάθης Καννής και Άρης Κουλούρης έκοψαν την πίτα της Θύελλας.

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Θύελλας Καταραχίου στο εστιατόριο «Εν λευκώ» στην παραλία Επιταλίου, σε ιδιαιτέρως ευχάριστο κλίμα, λόγω και της εξαιρετικής πορείας της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ηλείας.

Οι Γιάννης Προκόπος, Αντώνης Μπλάθρας, Στάθης Καννής, Νίκος Χηνόπουλος, Σπύρος Μπλάθρας και Άρης Κουλούρης κατά την κοπή της πίτας.

Πλήθος φίλων της Θύελλας έδωσε το «παρών» και τίμησαν την ομάδα με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης, ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής, ο Αντιδήμαρχος Πύργου Δημήτρης Τζουανόπουλος, ο εκπρόσωπος του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλου, Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Ηλείας, Μιχάλη Κατρίνη, Γιώργος Καραστέργιος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης, μαζί με τον Γ.Γ. Ανδρέα Γκιόκα και την επί πολλά χρόνια γραμματέα των γραφείων της Ένωσης, Βάσω Λουμιώτη. Παρόντες επίσης και ο γενικός αρχηγός του Πανηλειακού, Γιώργος Λαμπρόπουλος μαζί με τον γκολκίπερ και εκ των αρχηγών της ομάδας, Βασίλη Δασκαλόπουλο.

Οι εκπρόσωποι της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης, Ανδρέας Γκιόκας και Βάσω Λουμιώτη. 
Το τραπέζι των ποδοσφαιριστών της Θύελλας.

Ο Δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος της ΑΕΚ Πύργου, ευχήθηκε στην ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα και τόνισε πως η Θύελλα είναι ένα σωματείο που ανέκαθεν διέπεται από ήθος και αξίες.

Οι προπονητές Νίκος Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης Γκότσης με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Δημάκη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης στον χαιρετισμό που απηύθυνε συνεχάρη την ομάδα για την πορεία της και ευχήθηκε να πάρει τον τίτλο την φετινή σεζόν και πως μέλημα της Ένωσης είναι να μην αδικείται καμία ομάδα.

Ο εκ των προπονητών της Θύελλας, Γιάννης Γκότσης, παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Νίκο Κοροβέση.

Οι διοικούντες την Θύελλα, οι αντιπρόεδροι Σπύρος και Αντώνης Μπλάθρας και ο Γραμματέας Νίκος Χηνόπουλος προέβησαν και σε βραβεύσεις.

Ο αρχηγός της Θύελλας, Γιώργος Μπουρούκης, παρέλαβε το βραβείο του Κώστα Μάντεση από τον Στάθη Καννή.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας και νυν προπονητής-μέλος του τεχνικού τιμ, Γιάννης Γκότσης, ο επί πολλά χρόνια αρχηγός της Θύελλας, Κώστας Μάντεσης και ο γιατρός της ομάδας Νίκος Δημόπουλος για την πολυετή αφιλοκερδή προσφορά του στην Θύελλα.

Ο εκ των αρχηγών της Θύελλας, Νίκος Δημόπουλος, παρέλαβε την τιμητική πλακέτα του γιατρού Νίκου Δημόπουλου από τον Άρη Κουλούρη. 

*Το Δ.Σ. της Θύελλας ευχαριστεί τον Θανάση Μπούκλη, ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Εν Λευκώ» στην παραλία Επιταλίου και πρώην αντιπρόεδρου της Θύελλας, για την φιλοξενία της εκδήλωσης και την προσφορά του γεύματος. Τον Αντιδήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Τάσο Καρνάρο για την προσφορά της πίτας και τον Γιώργο Καραστέργιο και τον κ. Ανδρέου για την δωρεά σακιδίων πλάτης στην ομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος