FOLLOW US: facebook twitter

Θερινό Σινεμά στο Άλσος Κατακόλου την Δευτέρα 23/8 με την προβολή της ταινίας «Το τέλειο χτύπημα»

Ημερομηνία: 22-08-2021 | Συντάκτης:

Ο Δήμος Πύργου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού σας προσκαλούν στις νύχτες θερινού σινεμά στο Κατάκολο στον χώρο του Αλσύλλιου απέναντι από το El Greco. Μια υπόσχεση που γίνεται πραγματικότητα ώστε να αναβιώσει η μαγεία του κινηματογράφου τις καλοκαιρινές βραδιές. Επιλεγμένες ταινίες του γαλλικού,ιταλικού,αμερικάνικου και μεξικανικού κινηματογράφου.

Την Δευτέρα 23 Αυγούστου στις 21.30 το βράδυ θα προβληθεί η Ιταλική ταινία μυστηρίου «Το τέλειο χτύπημα». Ο διάσημος εκτιμητής τέχνης Βέρτζιλ Όλντμαν δεν έχει κανέναν στη ζωή του πέρα από υπηρέτες και σερβιτόρους. Επιπλέον, δεν αποχωρίζεται ποτέ τα γάντια του, μη αντέχοντας να έρχεται σε επαφή με πράγματα που δεν είναι δικά του. Όταν μια γυναίκα που πάσχει από μια βαριά μορφή αγοραφοβίας τού ζητά επίμονα να εκτιμήσει την κινητή της περιουσία, κάτι θα αρχίσει να αλλάζει στην κανονισμένη με ακρίβεια δευτερολέπτου ζωή του.

Θα ακολουθήσουν οι προβολές την Παρασκευή 27 Αυγούστου «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη», Δευτέρα 30 Αυγούστου «Μετά τη Λουτσία» και Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου «Μεσιέ Σοκολά».

Παρακολουθήστε το trailer


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος