FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης «Τέχνη στο Ιόνιο» της Ευαγγελίας Βούλτσου στη Ζάκυνθο

Ημερομηνία: 22-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου πραγματοποιήθηκαν στη Ζάκυνθο , στο Θέατρο Σαρακήναδο, τα εγκαίνια ζωγραφικής με τίτλο ‘Τέχνη στο Ιόνιο’ της Ευαγγελίας Βούλτσου με την φιλική συμμετοχή της κόρης της Σοφίας Αρβανίτη.Την έκθεση προλόγισε η Κ.Κανδηλα Μαρία Διπλωματούχος Πολιτικής Επιστήμης και Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης με ειδικότητα στο ανθρωπιστικό Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο κάτοικος Ζακύνθου.

Τα εγκαίνια ευλόγησε ο Πάτερ Παράσχης.Στην τελετή των εγκαινίων παρευρεθεί ο Αντιδήμαρχος Αρκαδίων Κ. Κανδυλάς Δημητριος ο οποίος στην ομιλία του τόνισε πως είναι από τις πιο όμορφες εκθέσεις που έχει παραστεί. Δήλωσε θαυμαστής των έργων και υποσχέθηκε να είναι στο πλευρό των δυο Δημιουργών. Επίσης ευχαρίστησε για την προσφορά του προς την διατήρηση του θέατρου τον παρευρισκόμενο Πρόεδρο Κ. Τιμόθεο Ζώντο και εξέφρασε και τις προσωπικές του ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Σαρακηνάδου Κ. Γιαννούλη Γεώργιο.

Τα 83 έργα σε ρεαλιστικό και σουρεαλιστικό ύφος αποτέλεσαν τον θαυμασμό όλων των παρευρισκόμενων. Τονίζεται πως η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν για το κοινό πρωί και απόγευμα και θα διαρκέσει ως τις 25 Αυγούστου.

Το κρασί που προσφέρεται στην έκθεση είναι ευγενική χορηγία του callinicowinery. Oι καλλιτέχνιδές ευχαριστούν θερμά το οινοποιείο για την προσφορά του.

Παρακαλείται το κοινό να προσέρχεται με την χρήση μάσκας για το καλό της υγείας όλων.

Μπορεί να είναι εικαστικό την Ευαγγελία Βούλτσου, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα την Σοφία Αρβανίτη, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα την Ευαγγελία Βούλτσου και την Σοφία Αρβανίτη, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος