FOLLOW US: facebook twitter

Θαρραλέα ανάρτηση

Ημερομηνία: 19-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Σχόλια

Σε γενναία ανάρτηση προέβη χθες η δικηγόρος και υπάλληλος της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ελένη Χρονοπούλου, σχετικά με την καταγγελία της για βιασμό και κακοποίηση από τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη.

Όπως έγραψε, η καταγγελία έγινε στις αρχές του 2020 για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης παρότι γνώριζε ότι πρόκειται για επώδυνη διαδικασία. Η ίδια κατέθεσε όλα τα απαραίτητα στοιχεία (ιατροδικαστικές εκθέσεις, κ.ά.) και 4 μήνες μετά, τον Μάιο το 2020, κατέθεσε και το όνομα του θύτη στις βελγικές αρχές.

Η Ελένη Χρονοπούλου ξεκαθάρισε ότι η διαρροή του ονόματός της έγινε δίχως τη συναίνεσή της, κάνοντας λόγο για σοβαρότατη παραβίαση της ιδιωτικότητάς της και της ποινικής διαδικασίας. «Είναι δε λυπηρό κάποιοι που παριστάνουν τους υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στο βωμό της πολιτικής διαχείρισης, να με βάζουν στη δίνη χυδαίων και εξοργιστικών επιθέσεων.

Στην πολιτική βρίσκομαι για να παλέψω, μέσα από το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, για τις ιδέες και τις αρχές μου και δεν επιθυμώ η όποια δημόσια παρουσία μου να καθορίζεται από αυτή την δυσάρεστη για μένα υπόθεση. Έχει έρθει ο καιρός το αίσθημα ντροπής και ενοχής να μη βαραίνει τα θύματα, αλλά τους δράστες ανάλογων περιστατικών και όσους τους ανέχονται», κατέληξε στην ανάρτησή της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος