FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 19-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Σχόλια

*Όπως ήταν αναμενόμενο, το Πάσχα ήταν ευκαιρία για προεκλογικές επαφές και συναντήσεις των υποψηφίων βουλευτών της Ηλείας. Όλοι σχεδόν έκαναν τη βόλτα τους στο κέντρο του Πύργου και της Αμαλιάδας, χαιρετώντας πλήθος πολιτών.

*Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας της ΝΔ, Νίκος Καλάκος, εθεάθη σε «δυνατό» τραπέζι στο κέντρο του Πύργου, όπου και συζήτησε με αρκετό κόσμο για την πολιτική επικαιρότητα και τις επικείμενες εκλογές.

*Σε χαλαρό κλίμα τα είπαν τη Δευτέρα του Πάσχα ο γ.γ. του δήμου Πύργου, Γιάννης Βαρελάς, και ο πρώην βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Κουτσούκος. Από το τραπέζι πέρασε και χαιρέτισε ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Καλαματιανός.

*Συζήτηση περί εκλογών είχαν σε τραπεζάκι του «ΤΕΝ» στην κεντρική πλατεία του Πύργου ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας ΝΔ, Λευτέρης Βαρουξής, και ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Μπράμος.

*Από τον Πύργο πέρασε και ο γραμματέας της ΝΕ Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Μοίραλης, ο οποίος κυκλοφόρησε στην πλατεία με εξ Ηλείας στελέχη του κόμματος και συζήτησε μαζί τους τα ψηφοδέλτια και τα αυτοδιοικητικά. Μωραΐτη δεν στηρίζει πάντως.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος