FOLLOW US: facebook twitter

Θανατηφόρο τροχαίο στον δρόμο Κρέστενα-Ανδρίτσαινα

Ημερομηνία: 24-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 86χρονο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Κυριακής στον 8ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Κρέστενα-Ανδρίτσαινα, μετά τις Αμυγδαλιές Καλλιθέας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος μαζί με τέσσερις νεαρούς συνεπιβάτες του, συγκρούστηκε μετωπικά υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 86χρονος και το οποίο κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Από τη σύγκρουση ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών του ΠΚ Κρεστένων για τον απεγκλωβισμό του και τη διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων.

Δυστυχώς, όμως, ο 86χρονος κατά τη διαδρομή υπέκυψε στα τραύματά του, καθώς φέρεται να υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Οι τέσσερις νεαροί επιβαίνοντες στο έτερο αυτοκίνητο διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου ελαφρά τραυματίες για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ένας εξ αυτών διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο καθότι ανήλικος για περαιτέρω φροντίδα.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί του ΑΤ Ανδρίτσαινας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος