FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Έσωσε τον βαθμό στο 93΄ ο ΠΑΟΒ

Ημερομηνία: 24-03-2024 | Συντάκτης:

Ο ΠΑΟ Βάρδας έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 93΄ στο ματς με το  Αφάντου  το μεσημέρι της Κυριακής στο «Γρ. Καλάκος», για την 28η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Τελικό αποτέλεσμα 1-1, ένα αποτέλεσμα που αφήνει πικρή γεύση στην ηλειακή ομάδα καθώς ήθελε απαραιτήτως τη νίκη για να βρεθεί ξανά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τουλάχιστον, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας έστω και στο 93΄ και θα συνεχίσει να παλεύει για την παραμονή, τις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές.

Οι Ροδίτες, στους οποίους αρχηγός είναι ο Αμαλιαδίτης αμυντικός, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, προηγήθηκαν στο 47΄ με ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ του Γκέτσι από δεξιά μέσα στην περιοχή. Στο 88΄ ο ΠΑΟΒ διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα στον διαιτητή Τσαμούρη και τον βοηθό του Καραμπέτσο, για χέρι του Σταματούλα πάνω στην γραμμή της εστίας, σε σουτ του Μπελιάρντι. Και στο 93΄ ήρθε η ισοφάριση όταν ο Μπελιάρντι σούταρε, απέκρουσε ξανά στην γραμμή ο Νόνης, η μπάλα έφτασε στον Παπασπηλιόπουλο, που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1).

ΠΑΟ Βάρδας: M. Τσεκούρας, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Διονυσόπουλος, Κόκας (60′ Κ. Τσεκούρας), Λιόσης,  Γεωργακόπουλος (60′ Μικελάτος), Νιφορόπουλος,  Πλαστουργός, Σπανός,  Μπελιάρντι.

Αφάντου: Τσαβαρής, Αντωνίου, Κορλός, Σταματούλας, Παναγιωτόπουλος, Λετσάι, Φερεντίνος (82′ Σουλάι), Λαθούρης, Γκέτσι (64′ Κουτσιανικούλης), Νόνης, Κεσίδης.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Τρίτη.

Τα αποτελέσματα

Σάββατο 23/3

Α.Ο. Πυλίου Κω-Ιάλυσος  2-0

Ελλάς Σύρου-Α.Ε. Μεσολογγίου  6-0

Ρόδος-Αστέρας Βάρης  0-2

Κυριακή 24/3

ΠΑΟ Βάρδας-Α.Ε.Ρ. Αφάντου   1-1

Πανελευσινιακός-Μύκονος  0-3

3μ.μ.: Θύελλα Ραφήνας-Κόρινθος
3μ.μ.: Παναργειακός-Εράνη Φιλιατρών
3μ.μ.: Βύζας Μεγάρων-Ερμιονίδα
3μ.μ.: Παναιγιάλειος-Μαρκό

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος