FOLLOW US: facebook twitter

Θαλάσσιο σκι: Το Παγκόσμιο Κύπελλο «Kaiafas Battle» τον Ιούλιο στην λίμνη Καϊάφα

Ημερομηνία: 18-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

To «Kaiafas Battle», θα αποτελέσει αυτό το καλοκαίρι, μεγάλης σημασίας αθλητικό γεγονός σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς θα λάβουν μέρος Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες Ευρώπης, με διεθνής διακρίσεις και πολλά ρεκόρ.

Το «Kaiafas Battle» είναι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο θαλάσσιου σκι που θα λάβουν μέρος οι 30 καλύτεροι αθλητές του κόσμου και με τις συνολικές συμμετοχές να ανέρχονται κατόπιν προσκλήσεως τις 60, από όλο τον κόσμο. Θα διεξαχθεί από τις 8/7 έως και τις 10/7/2022, στη λίμνη του Καϊάφα στην Ηλεία και θα προβληθεί σε 170 χώρες, σε εκπομπές όπως Gearing Up, Sports Show, The outdoor & συνεργασία με αεροπορικές για προβολή video σε πτήσεις.

Το event είναι αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία θαλάσσιου σκι αλλά και την Ελληνική ομοσπονδία και το αγώνισμα που θα λάβουν μέρος είναι το σλάλομ. Ως υπεύθυνος επικοινωνίας έχει οριστεί ο κ. Χατζής Γιώργος (παγκόσμιος πρωταθλητής, με πολλά μετάλλια από ευρωπαϊκά masters, 12 χρυσά, 8 ασημένια και 3 χάλκινα σε βαλκανικούς, έξι πανελλήνια ρεκόρ σε όλες τις κατηγορίες, βράβευση το ’92 από τον ΠΣΑΤ ως καλύτερος αθλητής της χρονιάς, κ.α.) φυσικά με τη συνεργασία της ομάδας του Happy People Team, της κας Βενετίας Κυριού.


Πηγή: kathimerini.gr https://www.hatziski.gr/ https://www.happypeoplemodels.com/


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος