FOLLOW US: facebook twitter

«Τέχνη στο Ιόνιο» από μαμά και κόρη!: Εγκαινιάζεται την Κυριακή 15/8 η έκθεση ζωγραφικής της Ε. Βούλτσου στην Ζάκυνθο

Ημερομηνία: 13-08-2021 | Συντάκτης:
-Μαζί της η κόρη της Σοφία Αρβανίτη με δικά της έργα

‘’Τέχνη στο Ιόνιο’’ είναι ο τίτλος της έκθεσης που θα εγκαινιαστεί στις 15 Αυγούστου, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 στο θέατρο Σαρακήναδο στο πανέμορφο νησί της Ζακύνθου από την γνωστή εικαστικό και ποιήτρια Ευαγγελία Βούλτσου  η οποία ήδη μετρά στο ενεργητικό   38 ομαδικές και ατομικές εκθέσεις.

Μαζί της για πρώτη φορά η κόρη της Σοφία Αρβανίτη σπουδάστρια του παιδαγωγικού πανεπιστημίου Πατρών  η οποία από πολύ μικρή ηλικία είχε δείξει την αγάπη και την δεξιοτεχνία της στην ζωγραφική. Φέτος ασχολήθηκε εντατικά με την διδασκαλία των χρωμάτων, των σχεδίων και της ζωγραφικής σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Η μητέρα της όπως μας δηλώνει η ίδια ‘’ θερμή υποστηρίκτρια της ονειρευόταν πάντα την ημέρα που θα την είχε συνοδοιπόρο της στο ταξίδι της τέχνης την κόρη της της οποίας το ταλέντο την εξέπληττε πάντα ευχάριστα από την νηπιακή της ακόμα ηλικία. ‘’ Η Σοφία μου συνεχίζει να λέει ξεχώριζε πάντα σε όλες τις δραστηριότητες της. Μια από αυτές ήταν και η ζωγραφική και μάλιστα όσο μεγάλωνε τόσο πιο οξυδερκή ήταν το μάτι της καθώς και πιο επιδέξιο το χέρι της. Θέλω να την συγχαρώ δημόσια για την επιμονή, την θέληση και την ικανότητα της όχι μόνο ως ζωγράφο μα και ως κόρη γιατί το σίγουρο είναι πως δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερη από αυτήν.

Μαμά και κόρη λοιπόν σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι τέχνης στο οποίο το φιλότεχνο κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει 80 έργα με την τεχνική του μολυβιού, κάρβουνου, λαδιών, ακρυλικών ζωγραφισμένα με πολύ μεράκι και κόπο αφού οι δυο δημιουργοί δούλεψαν αδιάκοπα επί μήνες για την παρουσίαση της συγκεκριμένης έκθεσης. Έργα με ρεαλιστικό περιεχόμενο, σουρεαλιστικά, μοντέρνας τέχνης μα και κλασικά θα εκτεθούν στην αίθουσα του Θέατρου στο Σαρακήναδο Ζακύνθου.

Ομιλήτρια την ημέρα των εγκαινίων θα είναι η Κα Μαρία Κάνδηλα, διπλωματούχος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης . Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη  καθημερινά από τις 10:30-13:00 και 18:00-21:00 με χρήση μάσκας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος