FOLLOW US: facebook twitter

Η Συμπολιτεία Ολυμπίας προσέφερε είδη ρουχισμού στη Μητρόπολη Ηλείας

Ημερομηνία: 13-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα
Στη φωτογραφία ο Αρχιμανδρίτης κ. Φιλάρετος, τα μέλη της Συμπολιτείας Ολυμπίας κ.κ. Σοφία Χίντζιου Κοντογιάννη και Κωνσταντίνος Κοντογιάννης και ο εθελοντής Παναγιώτης Μάντης

Συνεχίζοντας την προσπάθειά τους για τη δημιουργία ιματιοθηκών, η Συμπολιτεία Ολυμπίας και ο Όμιλος Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας αυτές τις δύσκολες ώρες για τον τόπο μας προσέφεραν είδη ρουχισμού για όλες τις ηλικίες στη Μητρόπολη Ηλείας.

Μέλη της Συμπολιτείας Ολυμπίας κι εθελοντές επισκέφθηκαν το ίδρυμα της Μητρόπολης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κέντρο, του Δήμου Ήλιδας, όπου τους υποδέχθηκε ο υπεύθυνος του Ιδρύματος Αρχιμανδρίτης κ.κ. Φιλάρετος.

Η πρόεδρος της Συμπολιτείας Ολυμπίας κα Σοφία Χίντζιου Κοντογιάννη  στη συζήτηση με τον πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Φιλάρετο τόνισε ότι «επιδίωξη της Συμπολιτείας είναι να δημιουργηθούν ιματιοθήκες σε ενορίες και να χρησιμοποιηθούν κατά το δοκούν από την Εκκλησία, για τη στήριξη εκείνων που η ίδια η Εκκλησία γνωρίζει ότι έχουν ανάγκη». Όπως εξήγησε η κυρία Κοντογιάννη «οι ιερείς κάθε ενορίας γνωρίζουν ποιοι πραγματικά έχουν ανάγκη και συνήθως οι πολίτες που χρήζουν στήριξης πιο εύκολα απευθύνονται στον ιερέα».

Τα είδη ρουχισμού που δόθηκαν στην Μητρόπολη Ηλείας, προέρχονται από προσφορές φίλων της «Συμπολιτείας Ολυμπίας» και της «Πολιτείας Ήλιδας- Ολυμπίας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος