FOLLOW US: facebook twitter

Τέσσερις νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο Τάσος Κάπος.

Ημερομηνία: 02-08-2023 | Συντάκτης:

Τέσσερις νέους υποψήφιους με τη δημοτική κίνηση «Αλλάζουμε τον τόπο μας» ανακοίνωσε ο επικεφαλής της, υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως, Τάσος Κάπος.


Οι υποψήφιοι δηλώνουν έτοιμοι να ριχθούν στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, τον ερχόμενο Οκτώβριο, με κοινό στόχο την αλλαγή σελίδας για τον Δήμο.

Όλες και όλοι είναι ενεργοί πολίτες με έντονο ενδιαφέρον για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της Ζαχάρως.

«Νιώθω μεγάλη χαρά καθώς ο συνδυασμός μας δυναμώνει συνεχώς. Ενισχύεται με αξιόλογα πρόσωπα που οραματίζονται έναν καλύτερο Δήμο. Είναι άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες, γεμάτοι έμπνευση και διάθεση να συνεισφέρουν και  να εργαστούν για την ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας. Προχωράμε, δυνατοί και ενωμένοι, στο δρόμο για τις εκλογές, με προσήλωση και διάθεση για μεθοδική δουλειά », δήλωσε ο κ. Κάπος.

ΖΗΡΟΥ-ΦΙΛΙΟΥ ΠΑΓΩΝΑ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ζαχάρω. Με τον σύζυγό μου, Ηλία Φίλια, εκπαιδευτικό, έχουμε αποκτήσει τρεις γιους που είναι σήμερα καταξιωμένοι επιστήμονες.

Είμαι συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας κι έχω ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα με τους τομείς Πολιτισμού και Παιδείας στον Δήμο Αργυρούπολης – Ελληνικού.

Η εικόνα που αντικρίζω στη Ζαχάρω με θλίβει. Αυτός είναι κι ένας από τους βασικούς λόγους που αποφάσισα να επιστρέψω στην γενέτειρά μου και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης , να αγωνιστούμε για να αλλάξουμε τον τόπο μας. Έχουμε νέες ιδέες, διαθέτουμε εμπειρία και κυρίως θέληση για προσφορά. Μαζί θα διεκδικήσουμε μετά την 8η Οκτωβρίου αναπτυξιακά προγράμματα για τον Δήμο μας! Επειδή ξέρουμε και επειδή μπορούμε! Στόχος μας, η επανεκκίνηση της ανάπτυξης στον Δήμο Ζαχάρως.

Πιστεύω στην πρόθεση και στην ικανότητα του Τάσου Κάπου και γι’ αυτό ανταποκρίθηκα στο κάλεσμά του.

ΚΑΨΙΜΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Γεννήθηκα το 1979.

Οι γονείς μου Παναγιώτης και Μαρία κατάγονται από το Κάτω Σαμικό και τα Ρόδινα αντίστοιχα.

Έχω σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση εμπορικών επιχειρήσεων και είμαι ιδιωτική υπάλληλος.

Για πολλά χρόνια παλαιότερα υπήρξα ελεύθερη επαγγελματίας στην περιοχή όπου ζω και δραστηριοποιούμαι.

Η αγάπη μου για τον τόπο και η επιθυμία για την ανάπτυξή του είναι η κινητήριος δύναμη γιανα συστρατευτώ με την παράταξη «Αλλάζουμε τον τόπο μας»

Ως δυναμική  γυναίκα, εργατικός άνθρωπος  και πάνω από όλα μητέρα, οφείλω να μετέχω σε αυτό το όραμα με την υποψηφιότητα μου.

Κάθε άνθρωπος και ειδικά κάθε γυναίκα οφείλει να έχει σχέση με την κοινωνική,οικονομική και πολιτική κατάσταση της περιοχής.

Από την πλευρά του ο κ. Κάπος έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα γιατί τα ζητούμενα είναι γνωστά χωρίς λύση δυστυχώς.

Για την αντιμετώπιση και λύση των προβλημάτων της πόλης μας χρειάζονται άνθρωποι με όραμα, γνώση, εμπειρία, και αγάπη για τον τόπο.

Η παράταξή μας, είναι μια πολυσυλλεκτική ομάδα χωρίς κομματικές εξαρτήσεις με αξιόλογους ανθρώπους.

ΘΑΝΑΣΗΣ (ΣΟΥΛΗΣ) ΣΑΣΣΑΛΟΣ

του Διονυσίου και της Δήμητρας.

Γεννήθηκα στο Μαρούσι το 1989 και μεγάλωσα στη Ζαχάρω όπου ζω μόνιμα μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Δρακοπούλου, δικηγόρο, με την οποία έχουμε 2 παιδιά, τον Δημήτρη 5 ετών και τη Στέλλα 4 ετών.

Είμαι μηχανικός μοτοσικλετών και ποδηλάτων.

Νιώθω ότι στον Δήμο Ζαχάρως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Σήμερα η περιοχή δεν δίνει ευκαιρίες και δεν δημιουργεί προϋποθέσεις προόδου. Αυτός είναι και ο λόγος που συμμετέχω στον Συνδυασμό «Αλλάζουμε τον τόπο μας».

Ο Τάσος Κάπος είναι φίλος, τον γνωρίζω χρόνια, έχουμε συμμετάσχει και συνεργαστεί στο παρελθόν σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις συλλογών.

Είναι ένας νέος και επιτυχημένος άνθρωπος με όραμα ο οποίος αποδεικνύει καθημερινά ήθος και συνέπεια και έχει όρεξη για δουλειά. Έχουμε κοινές ιδέες για το μέλλον και την ανάπτυξη της Ζαχάρως. Η κοινωνία χρειάζεται έργο και αποτελεσματικότητα για το καλό όλων και όχι ψεύτικες υποσχέσεις. Χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Τάσο Κάπο.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΕΤΣΗΣ

Γεννήθηκα στον Πύργο Ηλείας το 1976 και μεγάλωσα στην καρδιά της Ζαχάρως.

Τα τελευταία 11 χρόνια εργάζομαι ως Πλοίαρχος Α’ του εμπορικού ναυτικού, έχοντας υπηρετήσει πέντε διακεκριμένες ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες και επισκεφτεί περισσότερες από 15 χώρες παγκοσμίως. Σήμερα κάνω το βήμα για να υπηρετήσω τον τόπο μου, τη Ζαχάρω, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Τάσου Κάπου, «Αλλάζουμε τον τόπο μας».

Το ταξίδι μου ξεκίνησε το 1994 όταν αποφοίτησα από το ΓΕΛ Ζαχάρως και συνεχίστηκε στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων Ιονίων Νήσων απ’ όπου αποφοίτησα το 1999. Έκτοτε έχω υπηρετήσει σε όλες τις βαθμίδες εμποροπλοιάρχου και από το 2012 βρίσκομαι στο τιμόνι δεξαμενόπλοιων, διευθύνοντας πληρώματα διαφορετικών εθνοτήτων σε ταξίδια από την Άπω Ανατολή μέχρι τη Λατινική Αμερική. Τα ταξίδια αυτά με οδήγησαν στο να γνωρίσω από κοντά μέρη διεθνούς προόδου, από πολυσύχναστα λιμάνια έως ακμάζουσες πόλεις.

Παρά τη γοητεία αυτών των πόλεων η καρδιά μου παραμένει αγκυροβολημένη στη Ζαχάρω.

Επέλεξα να μεγαλώσω την οικογένειά μου εδώ, με τη γυναίκα μου Ελένη Παυλοπούλου και τα δύο παιδιά μας, τον Γιώργο και τον Λεωνίδα.

Ωστόσο, με πονάει να βλέπω τον τόπο μας, μια πόλη γεμάτη δυνατότητες, να παραμένει στάσιμη ενώ ο υπόλοιπος κόσμος προχωράει μπροστά.

Όταν ο Τάσος Κάπος, άνθρωπος με όραμα και ακεραιότητα, μου απηύθυνε πρόσκληση για να συμμετάσχω στο συνδυασμό «Αλλάζουμε τον τόπο μας», δέχθηκα χωρίς δισταγμό. Συμμερίζομαι απόλυτα την πίστη του Τάσου στις αναξιοποίητες δυνατότητες της Ζαχάρως και τη δέσμευσή του να εγκαινιάσει μια νέα εποχή προόδου και ευημερίας για την πόλη.

Η υποψηφιότητά μου είναι ένα κάλεσμα για δράση, μια έκκληση για να οδηγήσουμε τη Ζαχάρω σε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον. Είναι μία πρόσκληση να μεταμορφώσουμε την πόλη μας σε φάρο ανάπτυξης που αντικατοπτρίζει την πρόοδο που έχω ζήσει από κοντά σε άλλες πόλεις που έχω επισκεφθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Σε αυτές τις εκλογές έχουμε την ευκαιρία να χαράξουμε μια νέα πορεία για τη Ζαχάρω.

Μαζί με τον Τάσο Κάπο και την αφοσιωμένη ομάδα του, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η Ζαχάρω, το σπίτι μας, δεν ακολουθεί τον υπόλοιπο κόσμο αλλά καθορίζει τον ρυθμό που θα ακολουθήσουν και άλλοι Δήμοι στην Ελλάδα.

Ας αλλάξουμε τον τόπο μας μαζί, προς το καλύτερο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot