FOLLOW US: facebook twitter

Τερμάτισε το κέφι ο Γ. Ζουγανέλης στο 48ο Λεχαινίτικο Καρναβάλι

Ημερομηνία: 18-03-2024 | Συντάκτης:

Εκατοντάδες καρναβαλιστές και ξεχωριστά άρματα, σάτιρα και πολύ κέφι στην καρναβαλική παρέλαση

Γεμάτο καρναβαλικές εκδηλώσεις ήταν το Σαββατοκύριακο, αλλά και η Καθαρά Δευτέρα, στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης!

Ο Δήμος και οι τοπικοί σύλλογοι έχουν προετοιμάσει αποκριάτικα δρώμενα και παρελάσεις σε κάθε περιοχή, με το  48ο Λεχαινίτικο Καρναβάλι που έκλεψε για μια ακόμα φορά την παράσταση, το απόγευμα της Κυριακής, να κρατά τα σκήπτρα στην περιοχή.

Στην φετινή περίφημη  παρέλαση του Λεχαινίτικου Καρναβαλιού, ξεχωριστό χρώμα έδωσε ο μοναδικός καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης που ήταν και ο παρουσιαστής, σκορπίζοντας κέφι και χαρά στην πόλη των Λεχαινών με τις κωμικές του ατάκες και την ιδιαίτερη παρουσίας.

Επίσης για πρώτη φορά το Λεχαινίτικο καρναβάλι απέκτησε το δικό του τραγούδι, σε στίχους του Σάκη Παναγιώταρου που ερμήνευσε ο Γιάννη Ζουγανέλης  ο οποίος  έχει συνθέσει και τη μουσική και μάλιστα δωρεάν για τον Όμιλο Εθιμοτυπικών εκδηλώσεων.

Ο βασιλιάς καρνάβαλος μαζί με την Φιλαρμονική Λεχαινών έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο,  ακολούθησε ο χορός των Γεννίτσαρων και το γαϊτανάκι και σειρά είχαν εκατοντάδες καρναβαλιστές με ευφάνταστες στολές αλλά και παρέλαση εντυπωσιακών αλλά και σατιρικών αρμάτων που καυτηρίαζαν θέματα της καθημερινότητας.

Αμέσως μετά την παρέλαση ο Γιάννης Ζουγανέλης με τους μουσικούς του παρουσίασε τραγούδια και σκετς σε συνεργασία με τον κόσμο, σε ένα ιδιαίτερο σόου αλληλεπίδρασης στην πλατεία Αγίου Δημητρίου, απογειώνοντας το κέφι και τη διασκέδαση!

Το 48ο Λεχαινίτικο Καρναβάλι που διοργάνωσε ο Όμιλος Εθιμοτυπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών σε συνεργασία με το δήμο και άλλους φορείς και την υποστήριξη πλειάδας χορηγών.

Φωτογραφίες: Ανδρέας Μίγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος