FOLLOW US: facebook twitter

Τεντόγλου – Καραλής: Επικό βίντεο πριν από τις μεγάλες επιτυχίες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Και οι δύο… υπέρ – πέτυχαν

Ημερομηνία: 16-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Τεντόγλου – Καραλής: Δείτε το βίντεο και θα μάθετε πολλά για τους δύο Ολυμπιονίκες

Λίγες ημέρες πριν από την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής είχαν μιλήσει για όλους και όλα σε ένα βίντεο – ποταμό, που δημοσιεύτηκε μετά το τέλος της διοργάνωσης,, στην οποία ο Τεντόγλου αναδείχθηκε «χρυσός» Ολυμπιονίκης και ο Καραλής τέταρτος Ολυμπιονίκης. 

Και οι δύο μέλη των εθνικών ομάδων από το 2015 και μετά, εμφανίστηκαν χαλαροί μπροστά στην κάμερα. Μίλησαν για τους στόχους τους στο Τόκο (παρεμπίπτοντος και οι δύο τους πέτυχαν) για τι κάνουν τις ελεύθερες ώρες τους, για τα ινδάλματά τους, για το αγαπημένο τους φαγητό.

Ο Εμμανουήλ Καραλής, λοιπόν. δημοσίευσε στο κανάλι του στο youtube το βίντεο που τράβηξε μαζί με τον Μίλτο Τεντόγλου. Σε ρόλο δημοσιογράφου (τα πήγε περίφημα), ο πρωταθλητής του επί κοντώ, ενώ στην κάμερα ήταν η πρωταθλήτρια της σφυροβολίας Σταματία Σκαρβέλη

«Αυτό το βίντεο είναι πριν φύγουμε για το Ολυμπιακό χωριό με τον Μιλτο Τεντογλου τον φίλο μου και χρυσό ολυμπιονίκη! Ποιος θα φαντάζονταν πως και οι 2 θα Υπέρ-πετυχαίναμε τους στόχους μας μετά από αυτό το βίντεο…», έγραψε ο Καραλής.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί αυτά τα παιδιά ξεχωρίζουν, όχι μόνο εντός σταδίων, αλλά και στην ζωή τους εκτός στίβου. Απολαυστικοί, χαμογελαστοί, με όνειρα, με ενδιαφέροντα με χόμπι και… πολλά βιντεοπαιχνίδια..

Πηγή: sports3.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος