FOLLOW US: facebook twitter

Στην Παναχαϊκή ο Χαντί

Ημερομηνία: 17-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πυργιωτης μεσοεπιθετικός Αγγελος Χαντι θα παίξει στην Παναχαϊκη φετος, εκει όπου θα εχει συμπαικτη τον Βαρδαιο αμυντικό Περικλη Πολίτη.

Ο Χαντι, που εχει παιξει αρκετα χρόνια και στην Super League, αποτελεί μια σπουδαία μεταγραφή για την πατρινη ομαδα. Η μεταγραφη του 31χρονου ποδοσφαιριστη ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας απο την Παναχαϊκη, η οποια θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκης

“Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Χαντί.

Ο Άγγελος Χαντί είναι 31 ετών (7/9/1989) αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει διαγράψει μία αξιοσημείωτη πορεία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχοντας αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες Α’ και Β’ Εθνικής.

Ο Άγγελος Χαντί έχει αγωνιστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων σε Εργοτέλη, ΟΦΗ, Ηρακλή, Άρη, Αήττητο Σπάτων, Λουφτετάρι, Καβάλα, ΟΦ Ιεράπετρας. Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Αιγάλεω στην Football League έχοντας στο ενεργητικό του 14 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Πάτρα για να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά της μεταγραφής του, ενώ θα δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας (16/8) στο γήπεδο της ομάδας μας στην Αγυιά.

Καλωσορίζουμε τον Άγγελο στην “κοκκινόμαυρη” οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος