FOLLOW US: facebook twitter

Τέλος ο Μαντζούνης από Πανηλειακό-Ευχαρίστησε τη Διοίκηση και τους συνεργάτες του

Ημερομηνία: 07-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός, παρότι υπήρχε η αίσθηση ότι ο Αλέξης Μαντζούνης θα καθοδηγούσε τεχνικά την ομάδα στο ματς της Κυριακής με τον Πανμοβριακό,  έλυσε τη συνεργασία του με τον Μεσσήνιο τεχνικό, όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής του: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Αλέξη Μαντζούνη, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Η Διοίκηση ψάχνει ήδη για τεχνικό με κάποια ονόματα να έχουν ακουστεί ήδη, όπως αυτά του Τάκη Τζαναβάρα, Λάζαρου Σέμου και Θανάση Στάικου.

Αλ. Μαντζούνης: «Όρθιος ήρθα, όρθιος φεύγω…»

Ο Αλέξης Μαντζούνης προέβη σε δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μέσω της οποίας ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Πανηλειακού, τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του:

«Πριν λίγο μου ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με την ομάδα! Ευχαριστώ τη διοίκηση για τη μεγάλη τιμή να με επιλέξει για προπονητή αυτής της τεράστιας ομάδας!

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο και στη ζωή δεν έρχονται πάντα όπως τα περιμένεις. Κρατάω μόνο ωραία πράγματα και δεν έχω να θυμάμαι τίποτα κακό από κανέναν και για τίποτα. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους αγνούς φιλάθλους που λατρεύουν αυτή την ομάδα, τους παίκτες μου, παιδιά με αξία και χαρακτήρα και τους συνεργάτες μου, Χρήστο Γιαννακόπουλο, Αλέκο Μπρη, Γιώργο Λαμπρόπουλο, Πάνο Αθανασόπουλο και ειδικά τον άμεσο συνεργάτη μου, Κώστα Λούσκο, άνθρωπο με Α κεφαλαίο. Καλή συνέχεια στην ομάδα.

Υ.Γ. Όπως πάντα, όρθιος ήρθα, όρθιος φεύγω…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος