FOLLOW US: facebook twitter

4ος Αγώνας Motocross N. Ελλάδας-Καλαμάτα: Δυνατές Α.Ο.Λ.Μ.Ο. και ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.

Ημερομηνία: 07-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Δημήτρης Κοντολέτας σε πανηγυρική φωτογραφία με την καρό σημαία της ΜΧ1 EXPERT, στον αγώνα της Καλαμάτας.

Στο βάθρο Κοντολέτας, Κονδυλόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μούρκος, Ταμβάκος, Κανελλόπουλος

Με 62 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ο 4ος αγώνας Motocross N. Ελλάδας, στην πίστα Motocross του Αθλητικού Πάρκου Μοτοσικλέτας Καλαμάτας και το «παρών» έδωσαν εννιά αναβάτες από τις δύο ηλειακές λέσχες, την Α.Ο.Λ.Μ.Ο. και το ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η..

Στην MX1 EXPERT o Δημήτρης Κοντολέτας (Α.Ο.Λ.Μ.Ο) από τη Ζαχάρω πήρε την  καρό σημαία και στα δύο σκέλη και είναι πολύ κοντά στον τίτλο. Δεύτερος ήταν ο Ανδρέας Ανδρέου στο α΄ σκέλος, ενώ στο β΄ σκέλος δεύτερος ήταν ο Παναγιώτης Κουζής και τρίτος ο Ανδρέας Ανδρέου.

Στην MX1 ο Κώστας Μούρκος (ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.) έκανε ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο. Πήρε τη 2η θέση στο α΄ σκέλος πίσω από τον Χρήστο Κασιούμη και μπροστά από τον Σοφοκλή Μαμμωνά, ενώ στο β΄ σκέλος ήταν πρώτος (πρώτος συνολικά στην κατηγορία), με δεύτερο τον Μαμμωνά και τρίτο τον Κασιούμη.

Στην ΜΧ2 Ευαγγελόπουλος, Χατζηράλλης και Κόλλιας ήταν οι πρώτοι στο α΄ σκέλος και Καραφωτιάς, Βρεττός και Ξένος στο β΄ σκέλος. O Κώστας Ζεπάτος (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.)  κατέκτησε την 12η θέση.

Ο Κονδυλόπουλος στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην OPEN, ο Σωτηρόπουλος στο δεύτερο και ο Βερράρος στο τρίτο.

 

Πρώτος ο Κονδυλόπουλος στην OPEN

Στην OPEN, ο Νίκος Σωτηρόπουλος (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) από την Αμαλιάδα ήταν πρώτος στο α΄ σκέλος, με δεύτερο τον Σάκη Κονδυλόπουλο (ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.) επίσης από την Αμαλιάδα  και τρίτο τον Γιάννη Δίμτσα. Στο β΄ σκέλος  επικράτησε ο Κονδυλόπουλος, ο οποίος ήταν και πρώτος συνολικά στην κατηγορία, δεύτερος κατετάγη ο Νίκος Βερράρος (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) και τρίτος ο Σταύρος Ροσσολάτος. Ο Σωτηρόπουλος  κατετάγη 6ος στο β΄ σκέλος και δεύτερος συνολικά στην κατηγορία, αλλά δύσκολα θα χάσει τον τίτλο, με τον Κονδυλόπουλο να είναι δεύτερος στη βαθμολογία και ο Βερράρος (5ος στο α΄ σκέλος) τρίτος. Ο Τάσος Σπήλιος (Α.Ο.Λ.Μ.Ο) κατετάγη 11ος και στα δύο σκέλη.

Στην MX65 ο Χρήστος Ταμβάκος (ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.) κατετάγη τρίτος και στα δύο σκέλη πίσω από τους Φωτάκη, Σακελλαρίου.

Στην ΜΧ85 ο Νίκος Κανελλόπουλος (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) πήρε την τρίτη θέση και στα δύο σκέλη πίσω από τους Σαραντινούδη, Παυλόπουλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος