FOLLOW US: facebook twitter

Τάσος Κάπος: «Θα στηρίξουμε κάθε θετική πρωτοβουλία, κάθε προσπάθεια να αναπτυχθεί ο Δήμος μας»

Ημερομηνία: 03-01-2024 | Συντάκτης:

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και τιμώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών,  ορκιστήκαμε να υπηρετούμε με δύναμη και σθένος τα συμφέροντα των συνδημοτών μας.

Αναλαμβάνουμε μία σοβαρότατη ευθύνη. Η παράταξή μας θα πράξει στο ακέραιο το καθήκον της.

Όλοι εμείς πρέπει να συνεργαστούμε, να συγκεράσουμε και να συνθέσουμε απόψεις που αφορούν τα κοινά του Δήμου μας.

Μαζί με τους συνεργάτες μου, θα λειτουργήσουμε με πνεύμα συναίνεσης πάντα με κριτήριο το καλό του Δήμου και των κατοίκων. Πρόθεσή μας είναι να κινηθούμε με ήθος και να συμβάλλουμε στη σωστή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην κατεύθυνση αυτή θα επιδοκιμάσουμε και θα συναινέσουμε σε ουσιαστικές  προτάσεις με απτό αποτέλεσμα και θα ασκήσουμε την κριτική μας εκεί που θα χρειαστεί.

Θα στηρίξουμε κάθε θετική πρωτοβουλία, κάθε προσπάθεια να αναπτυχθεί ο Δήμος μας. Δεν θα ασκήσουμε στείρα αντιπολίτευση.

Ευελπιστούμε σε μία παραγωγική θητεία για το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Δήμαρχο, τους Προέδρους και τους Συμβούλους Κοινοτήτων.

Σίγουρα οι αλλαγές δεν γίνονται με ευχολόγια και «ενωτικές» εξαγγελίες.

Ο Δήμος θέλει ταπεινότητα, όραμα, οργάνωση, χαμηλά τα κεφάλια, ψηλά τα μανίκια  και πολλή- πολλή δουλειά. Συλλογική δουλειά. Με ενότητα και αλληλοσεβασμό.

Ευχόμαστε να είναι καλή και δημιουργική η νέα θητεία του δημοτικού συμβουλίου 2024-2028 και καλή δύναμη σε όλους τους αιρετούς.

Χρόνια πολλά, σε όλους τους δημότες!

Καλή χρονιά!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia