FOLLOW US: facebook twitter

Τάκης Αντωνακόπουλος: “Εμείς παραδώσαμε έναν δήμο εύρωστο οικονομικά”

Ημερομηνία: 21-02-2024 | Συντάκτης:

Συνέντευξη τύπου, με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου Πύργου έδωσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Τάκης Αντωνακόπουλος  χθες εξαπολύοντας κατηγορίες κατά της νέας δημοτικής αρχής και του Δήμαρχο Στάθη Καννή.

Ο κ. Αντωνακόπουλος επισήμανε ότι ο Δήμος όχι μόνο δεν είναι χρεοκοπημένος αλλά αποδεικνύεται ότι έχει πλεόνασμα 5,5 εκ. ευρώ και στάθηκε στην προαναγγελία όπως είπε του κ. Καννή περί αύξησης των δημοτικών τελών που ο ίδιος κατά την θητεία του είχε μειώσει.

Παράλληλα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις καταγγελίες περί αναθέσεων υποστηρίζοντας πως όλες είναι νόμιμες, έχουν δημοσιευθεί στην Διαύγεια και τις έχουν υπογράψει δεκαπέντε υπηρεσιακοί παράγοντες ενώ σχολίασε την συγκεκριμένη ανάθεση για την οποία κατηγορήθηκε στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο τονίζοντας ότι δόθηκε στις 18 και όχι στις 28 Δεκέμβρη και αφορούσε την εφαρμογή “σι εν σιτι” που καταγράφει τα προβλήματα της πόλης από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Επιγραμματικά μίλησε για την κατάργηση από τη νέα δημοτική αρχή του Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς, τον προϋπολογισμό που δίνει προτεραιότητα σε μελέτες ενώ τόνισε ότι παραδίδει στην νέα δημοτική αρχή μια σειρά από άπειρα έργα για τα οποία έκαναν μελέτες, διασφάλισαν την χρηματοδότηση τους και τα δημοπράτησαν καταλήγοντας πως “παραδώσαμε έναν δήμο εύρωστο οικονομικά, χωρίς να έχει δανειστεί και με μια σειρά έτοιμες λύσεις”.

Κ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος