FOLLOW US: facebook twitter

Δρόμος μνήμης για τα θύματα των Τεμπών, από τη Λάρισα στο Σημείο – «μηδέν»

Ημερομηνία: 21-02-2024 | Συντάκτης:

Στην εκδήλωση μνήμης συμμετέχει η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση (ΑΡΠΑ) καθηγητών Ηλείας

Ένας συμβολικός αγώνας μήκους 30 χιλιομέτρων στη μνήμη των 57 θυμάτων των Τεμπών, διοργανώνεται την Κυριακή 3 Μαρτίου, με αφετηρία το 2ο χλμ Λάρισας – Συκουρίου και τερματισμό στο σημείο – «μηδέν».

Μια εκδήλωση μνήμης και διαμαρτυρίας, που είναι αφιερωμένος στις ψυχές που χάθηκαν και στην οποία  θα συμμετέχουν οι καθηγητές μέλη της Ανεξάρτητης Ριζοσπαστικής Παρέμβασης (ΑΡΠΑ) της Ηλείας.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση–κάλεσμα θα βρεθούν στο σημείο «μηδέν» ως ένδειξη Αλληλεγγύης αλλά και απαίτησης να αποδοθεί δικαιοσύνη, στη μνήμη των 57 αδικοχαμένων θυμάτων, στηρίζοντας έμπρακτα τον αγώνα των μελών του «Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τέμπη 2023» και στην προσπάθεια τους να ευαισθητοποιήσουν ακόμη περισσότερο την ελληνική κοινωνία, ώστε να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα!

Γι’ αυτό το σκοπό θα ναυλωθεί λεωφορείο που θα ξεκινήσει από τον Πύργο, την Κυριακή το πρωί, 3 Μαρτίου, για όσους-ες επιθυμούν να παρευρεθούν στη συμβολική αυτή εκδήλωση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για δήλωση συμμετοχής: 6976576673 Μπελόκας Χρήστος, 6973695258 Νικολοπούλου Φωτεινή, 6974123522 Ανδρέας Λώλης.

Κ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος